ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα υποδεχθούν τα επτά αδικοχαμένα αδέρφια τους στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”

INTIME

Όπως ενημέρωσε ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ, την Πέμπτη οι οπαδοί του Δικεφάλου θα βρεθούν στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” για να κάνουν το τραγικό τους καθήκον, να υποδεχθούν τα επτά αδέλφια τους που χάθηκαν τόσο άδικα.

Ο σύνδεσμος φίλων του ΠΑΟΚ με σχετική ενημέρωση έκανε γνωστό πως οι φίλοι του Δικεφάλου θα παραβρεθούν μαζικά στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” προκειμένου να υποδεχθούν τα αδικοχαμένα αδέλφια τους, αλλά και τους δύο τραυματίες που θα επίσης θα επιστρέψουν την Πέμπτη (29/1).

Όπως έγινε γνωστό, οι επτά σοροί των “αετόπουλων” θα μεταφερθούν αύριο στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι οργανωμένοι λοιπόν του ΠΑΟΚ απηύθυναν κάλεσμα για να γεμίσει το αεροδρόμιο και να κάνουν τον τραγικό τους καθήκον προς τα αδέρφια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ

Μην μπορώντας να πιστέψουμε ακόμα στο τραγικό δυστύχημα με την απώλεια των συνοπαδών μας και προσπαθώντας να μαζέψουμε τα κομμάτια μας ανακοινώνουμε σε όλο το οπαδικό και φίλαθλο κίνημα του ΠΑΟΚ καθώς επίσης και όλο τον απλό κόσμο ότι αύριο το απόγευμα αναμένουμε τον επαναπατρισμό των 7 αδερφών μας με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας . Δίνουμε ραντεβού λοιπόν στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις (θα ανακοινωθεί αύριο πρωί) αποκλειστικά με μηχανάκια για να συνοδεύσουμε τις σωρούς των αδερφών μας έως το γήπεδο της Τούμπας . Για όσους δεν έχουν μηχανές το ραντεβού δίνεται έξω από το πέταλο της θύρα 4 στις (θα ανακοινωθεί αύριο πρωί) ώστε να τους υποδεχθούμε για τελευταία φορά . 

 Καλό παράδεισο και στον όγδοο φίλο της ομάδας που έχασε τη ζωή του μαθαίνοντας τα τραγικά νέα .

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ