ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Οι όμιλοι του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών

Οι όμιλοι του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών

Το απόγευμα του Σαββάτου (26/11) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών που θα διεξαχθεί στη Ρωσία το καλοκαίρι του 2017. Δείτε τα δύο γκρουπ.

Το Σάββατο (26/11), σε μία λαμπρή τελετή στην "Kazan Tennis Academy", έγιναν γνωστά τα δύο γκρουπ του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι στη Ρωσία. Το εναρκτήριο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17 Ιουνίου στο γήπεδο της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Ο μεγάλος τελικός θα λάβει χώρα στις 2 Ιουλίου στο "Spartak Stadium", ενώ συνολικά τέσσερις πόλεις (Αγία Πετρούπολη, Καζάν, Σότσι και Μόσχα) θα φιλοξενήσουν τις αναμετρήσεις του Confederations Cup.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν συνολικά οχτώ ομάδες. Συγκεκριμένα η Ρωσία, ως οικοδέσποινα του Μουντιάλ 2018, η Νέα Ζηλανδία ως πρωταθλήτρια Ωκεανίας, η Πορτογαλία ως κάτοχος του Euro, το Μεξικό ως πρωταθλητής Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής & Καραϊβικής, ο πρωταθλητής Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που θα γίνει γνωστός στις 5 Φεβρουαρίου, η Χιλή ως πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής, η Αυστραλία ως πρωταθλήτρια Ασίας κι η Γερμανία ως παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες, οι οποίες θα παίξουν χιαστί στα ημιτελικά (νικητής Group A - δεύτερος Group B, δεύτερος Group A - νικητής Group B).

Αναλυτικά οι 2 όμιλοι:

GROUP A

Ρωσία (Διοργανώτρια Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018)

Νέα Ζηλανδία (Πρωταθλήτρια Ωκεανίας)

Πορτογαλία (Πρωταθλήτρια Ευρώπης)

Μεξικό (Πρωταθλητής Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής & Καραϊβικής)

GROUP B

Πρωταθλητής Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Χιλή (Πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής)

Αυστραλία (Πρωταθλήτρια Ασίας)

Γερμανία (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ