PREMIER LEAGUE

Οι ομάδες της Premier League σκέφτονται την αναβολή της 20ης αγωνιστικής εξαιτίας του κορονοϊού

Μονομαχία Ρονάλντο - Γουόκερ σε αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σίτι
Μονομαχία Ρονάλντο - Γουόκερ σε αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σίτι @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Την πιθανότητα να αναβληθεί η 20η αγωνιστική θα συζητήσουν την Δευτέρα (20/12) οι ομάδες της Premier League, μετά από την αναβολή έξι αγώνων εξαιτίας της διασποράς του κορονοϊού στους συλλόγους της.

Την ώρα που οι Αμερικανικές Λίγκες (NFL, NHL, NBA) γκρεμίζονται από δεκάδες κρούσματα κορονοϊού, η Premier League έχει μπει σε μια πολύ άβολη κατάσταση καθώς η διασπορά του Covid-19 είναι μεγάλη και απειλεί την συνοχή των ομάδων.

Οι σύλλογοι του κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Ευρώπης θα συζητήσουν την Δευτέρα (19/12) την πιθανότητα αναβολής της 20ης αγωνιστικής (28, 29 και 30 Δεκεμβρίου), ώστε να προφυλαχθούν από το κύμα που σαρώνει το Ηνωμένο Βασίλειο και κυρίως από την μετάλλαξη Όμικρον, με την συνάντηση να ξεκινά στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Έξι αγώνες της 18ης αγωνιστικής αναβλήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο (Άστον Βίλα - Μπέρνλι, Σαουθάμπτον - Μπρέντφορντ, Γουότφορντ - Κρίσταλ Πάλας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον, Έβερτον - Λέστερ και Γουέστ Χαμ - Νόριτς), με αποτέλεσμα να υπάρχει σημαντική πίεση και από τους προπονητές που βλέπουν τα ρόστερ τους να συρρικνώνονται επικίνδυνα.

Η πιθανή αναβολή της 20ης αγωνιστικής δεν θα είναι, πάντως, "αναίμακτη" καθώς η Amazon είχε πληρώσει 30 εκατομμύρια λίρες για την κάλυψη αυτής και της επόμενης αγωνιστικής, ενώ έχει ήδη πληρώσει για να διαφημίσει το προϊόν. Προς το παρόν, άνθρωποι από το περιβάλλον της Amazon δεν περιμένουν αλλαγή στο πρόγραμμα, αυτό όμως είναι πολύ πιθανό να ανατραπεί.

TAGS PREMIER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΣΕΛΣΙ ΕΒΕΡΤΟΝ ΛΕΣΤΕΡ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΝΟΡΙΤΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ