Οι μεταγραφές στο προσκήνιο

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League φέρνει τα χρήματα που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ. Φημολογία για κρούση σε Τζιόλη και ενδιαφέρον για Σανκαρέ
Τις προηγούμενες μέρες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ απέφευγαν να αναφέρουν το παραμικρό για πιθανές κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, στην τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου. Απόλυτα λογικό, από τη στιγμή που δεν είχε εξασφαλιστεί η παρουσία του “Δικεφάλου” στους ομίλους του Europa League.
Η πρόκριση, όμως, επί της Καρπάτι ήρθε και αλλάζει τα δεδομένα. Πλέον, όπως είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Λάζλο Μπόλονι, υπάρχει… βενζίνη για να κινηθεί το όχημα. Με απλά λόγια, υπάρχουν χρήματα για να αποκτηθούν παίκτες που ζητά ο Ρουμάνος τεχνικός.
Αν είναι ένας, δύο ή τρεις, αυτό θα φανεί. Ο Μπόλονι είχε μιλήσει κατά σειρά για επιθετικό, ένα ακόμη χαφ, ενώ πολλές φορές έχει τονιστεί από τους ανθρώπους της ομάδας ότι χρειάζεται ένας ακόμη στόπερ. Φυσικά, τα δεδομένα μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα αν μπούνε και λεφτά των επενδυτών.
Λόγω των όσων περιγράφουμε παραπάνω, λίγη ώρα μετά την πρόκριση είχε αρχίσει να αναπτύσσεται έντονη μεταγραφολογία. Ακούστηκαν τα ονόματα του Τζιόλη (φημολογείται ότι του έχει γίνει νέα πρόταση από τον ΠΑΟΚ) και του Σανκαρέ, ωστόσο δεν υπήρξε καμία επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ.Το σίγουρο είναι ότι η Παρασκευή (26/8) όπως και οι επόμενες μέρες του Αυγούστου, θα έχουν έντονο μεταγραφικό χρώμα.