ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Οι "γουναράδες" πήραν τον Κολτσίδα

Οι "γουναράδες" πήραν τον Κολτσίδα
αποστολιδης

Νέα μεταγραφική ενίσχυση για την Καστοριά. Οι "γουναράδες" ήλθαν σε συμφωνία με τον Κώστα Κολτσίδα που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Αιγάλεω

Ο ποδοσφαιριστής που είναι γεννημένος στις 31/05/1983 και αγωνίζεται τόσο στο χώρο της άμυνας, όσο και σε αυτή της μεσαίας γραμμής, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.
Στο μεταξύ, απρόσμενα προβλήματα παρουσιάστηκαν στο στρατόπεδο της Καστοριάς, ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα, λίγο μετά το τέλος της προπόνησης. Οι Κ. Ιασωνίδης (πρόβλημα στον αυχένα), Φλίνδρης (ενοχλήσεις στον δικέφαλο μηριαίο) και Βασιλειάδης (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο), τέθηκαν εκτός αποστολής, όπως και ο Σινάνι που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Ο Ηλίας Αποστολίδης κατάρτισε την αποστολή, που την απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές Σιαράβας, Κοσμίδης, Δημητρουλόπουλος, Τσερκέζος, Κάκαβος, Μωραΐτης, Κλάζογλου, Τσουλφίδης, Σκέντος, Ντουτσαρίδης, Παπαδόπουλος, Κόντος, Σίνκοβιτς, Στασινόπουλος, Χατζηβασιλειάδης, Σικαλόπουλος, Κυρκόπουλος και Στεφανίδης.


TAGS ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ