ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι φίλαθλοι θα δουν μόνο το πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι Κραϊόβα - Στεάουα με εισιτήριο 0,20 ευρώ

Το γήπεδο της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα
Το γήπεδο της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα PRINTSCREEN

Εξαιτίας των μέτρων κατά του κορονοϊού στη Ρουμανία οι φίλαθλοι θα μπορούν να βρίσκονται στο γήπεδο για το ντέρμπι της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα με τη Στεάουα μόνο στο πρώτο ημίχρονο, με τιμή εισιτηρίου τα 20 λεπτά.

Την Κυριακή (28/11) η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα υποδέχεται την Στεάουα Βουκουρεστίου στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ρουμανίας. Τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού που ισχύουν έχουν δημιουργήσει μία απίστευτη συνθήκη.

Συγκεκριμένα, επιτρέπεται κόσμος στα γήπεδα στο 30% της χωρητικότητας με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, από τις 05:00 έως τις 21:00. Το ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 20:15.

Έτσι, οι οπαδοί της Κραϊόβα θα δουν μόνο το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού και στη συνέχεια θα χρειαστεί να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Η Ουνιβερσιτατέα Κραϊοβα ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια θα πωλούνται στην τιμή 1 leu, που ισοδυναμεί με 0,20 ευρώ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ