GOLDEN 21

Οι επιλογές της αγωνιστικής για το Golden 21 του Pamestoixima.gr, το παιχνίδι που διεκδικείς 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα

Ο Λουίς Σουάρες κάνει σουτ στο Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης για τη La Liga
Ο Λουίς Σουάρες κάνει σουτ στο Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Το Golden 21 του Pamestoixima.gr είναι ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι στο οποίο συμμετέχεις δωρεάν. Τι πρέπει να κάνεις; Πώς διεκδικείς 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα; Οι επιλογές από έναν συντάκτη του SPORT24.

Το Golden 21 του Pamestoixima.gr ήρθε για να κάνει πιο συναρπαστικές τις αγωνιστικές στο ποδόσφαιρο. Η πληροφορία και η εικόνα που κυκλοφορεί εκεί έξω σχετικά με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες είναι ακόμα μεγαλύτερη πλέον, δεν στεκόμαστε μόνο στο να παρακολουθούμε 2-3 αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο, πλέον παρακολουθούμε δεκάδες αγώνες από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα non stop. Κάπου εδώ έρχεται το Golden 21 ώστε να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές τις αγωνιστικές και στις οποίες εάν είσαι καλός και έχεις την απαιτούμενη γνώση (ίσως και λίγη τύχη) μπορείς να διεκδικήσεις μέχρι και 1 εκατομμύριο ευρώ!

Πώς παίζεται το Golden 21

Οι κανόνες ξεκάθαροι και πολύ απλοί. Πιο εύκολο δεν γίνεται το παιχνίδι, το οποίο είναι δωρεάν. Από τη σελίδα του Pamestoixima.gr επιλέγεις 7 αγώνες από το Champions League, το Europa League και 9 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο). Στόχος σου είναι να κάνεις… 21, καλά μάντεψες, δηλαδή να πέσεις μέσα και να βρεις επτά παιχνίδια που θα κάνουν άθροισμα 21 γκολ. Είναι εύκολο; Μπορείς να τα καταφέρεις; Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το έπαθλο μοιράζεται ισόποσα. Τώρα, εάν… καείς και πετύχεις 20 ή 22 γκολ το Pamestoixima.gr φροντίζει και για εσένα. Οι άτυχοι της αγωνιστικής θα κερδίσουν σ’ αυτή την περίπτωση ένα δώρο.

Η δράση υπάρχει κάθε αγωνιστική/εβδομάδα, και πέραν του ποσού που μπορεί να διεκδικήσεις κάθε φορά μπορείς να φτάσεις στο σημείο να διεκδικήσεις μέχρι και 1 εκατομμύριο ευρώ!

Το Golden 21 θέλει στρατηγική

Οι αλχημείες και η στρατηγική δεν γίνεται να απουσιάσουν από το παιχνίδι. Υπάρχουν διάφορες τακτικές. Μπορείς να κινηθείς σε ματς που θα κινηθούν στα 2-3 γκολ και να κολλήσεις 1 ή 2 που τα βλέπεις να γίνονται ροντέο. Μια άλλη τακτική είναι να βάλεις παιχνίδια που εκτιμάς ότι θα ξεφύγει το σκορ και να πλαισιώσεις τις επιλογές σου με αναμετρήσεις που θα πάνε σε μικρό σκορ ή να μην έχουν καθόλου γκολ για να ισορροπήσεις την κατάσταση.

Το παιχνίδι μου

Για την αγωνιστική αυτή προτίμησα να πάω μόνο με επιλογές του Σαββάτου, για να έχει κυρίως λιγότερη αγωνία. Δεν θέλω να το κρύψω, δεν έχω μεγάλη υπομονή, ενώ προσπάθησα να αποφύγω πολλά εμπορικά ματς και παιχνίδια παγίδες, οι ομάδες προσπαθούν να ξαναβρούν τη φόρμα τους μετά από τη διακοπή των Εθνικών ομάδων.. Πήγα προσεκτικά και αισιόδοξα. Έβαλα ματς από την Ελλάδα, κόλλησα Αγγλία με Ισπανία και το Σάββατο το βράδυ θα ξέρουμε ήδη τι πετύχαμε. Οι αναμετρήσεις που επέλεξα λοιπόν είναι οι παρακάτω:

Οι επιλογές της αγωνιστικής για το Golden 21 του Pamestoixima.gr, το παιχνίδι που διεκδικείς 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα
AP PHOTO/IAN WALTON

1. Άρσεναλ - Μπράιτον (Premier League): Η Άρσεναλ θα ψάξει αντίδραση και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών μετά από την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας την περασμένη Δευτέρα με 3-0. Η Μπράιτον έχει καιρό να κάνει νίκη, είναι όμως και χαλαρή, αφού δεν δείχνει να κινδυνεύει με τον υποβιβασμό. Μεταξύ 2-3 γκολ κυμαίνεται το ματς, τέσσερα σερί 2-3 γκολ μετράει εντός έδρας η Άρσεναλ.

Ο Μάρκος Αλόνσο πανηγυρίζει γκολ με την Τσέλσι στο FA Cup κόντρα στην Πλίμουθ
Ο Μάρκος Αλόνσο © 2022 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

2. Σαουθάμπτον - Τσέλσι (Premier League): Άλλο ένα ματς που περιμένω να έχει γκολ, εδώ ίσως έχουμε και παραπάνω από δύο. Η Σαουθάμπτον δεν έχει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο, αν και παραδοσιακά χτυπάει τα ματς με την Τσέλσι, ενώ το προ διετίας 3-3 δεν ξεχνιέται. Η Τσέλσι προσπαθεί να διατηρήσει την τρίτη θέση και ας την κυνηγάνε οι συντοπίτισσες Γουέστ Χαμ, Τότεναμ και Άρσεναλ.

Ο Τζακ Χάρισον της Λιντς σε αναμέτρηση στην Premier League κόντρα στη Λίβερπουλ
Ο Τζακ Χάρισον της Λιντς © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

3. Γουότφορντ - Λιντς (Premier League): Ματς με έντονο ενδιαφέρον αφού και οι δύο έχουν κίνητρο, "καίγονται" για βαθμούς καθώς δίνουν μάχη για την παραμονή. Η Λιντς είναι σε χειρότερη θέση δεν χάνει όμως εδώ και τρία ματς (2-1-0 ρεκόρ), η Γουότφορντ εάν χάσει θα μπλέξει για τα καλά. Καμία από τις δύο δεν παίζει σφιχτά, έχουν γκολ τα ματς τους, επειδή είναι από τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής που ξεκινάνε από το 1-1 κατ εμέ, μπαίνει στο παιχνίδι μου, με την ελπίδα πώς θα έχει και άλλο τέρμα για να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο.

Ο Γιερεμίας Λεντέσμα,  τερματοφύλακας της Κάδιθ σε ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για το πρωτάθλημα
Ο Γιερεμίας Λεντέσμα, τερματοφύλακας της Κάδιθ © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

4. Κάδιθ - Μπέτις (La Liga): Ματσάρα στο Μιραντίγια, ενώ η κατάσταση είναι οριακή και για τις δύο πλευρές. η Μπέτις ούσα πέμπτη κυνηγάει την τετράδα, ενώ η Κάδιθ βρίσκεται στο +2 από τη σωτηρία. Επιτακτική η νίκη και για τις δύο. Δεν περιμένω να έχουμε μεγάλο σκορ εδώ, για αυτό και το έβαλα. 1-2 γκολ αναμένω, δεν ανοίγουν τα ματς τους, ωστόσο η Κάδιθ είναι ανταγωνιστική και φιλότιμη στην έδρα της και χωρίς ήττα εδώ και πέντε ματς (2-3-0) στο γήπεδό της. Η Μπέτις μπορεί να σκοράρει και στην κακή μέρα της στον δρόμο. Το ματς του πρώτου γύρου έληξε 1-1.

Ο Ανχέλ Κορέα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στον Ουνάι Γκαρσία της Οσασούνα σε ματς της La Liga
Ο Ανχέλ Κορέα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στον Ουνάι Γκαρσία της Οσασούνα © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS


5. Μαγιόρκα - Ατλέτικο Μαδρίτης (La Liga): Μετά από το Champions League και την ήττα με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι η Ατλέτικο Μαδρίτης επιστρέφει με τις εντός έδρας υποχρεώσεις της. Χαμός γίνεται στην τετράδα, αφού τόσο αυτή, όσο και Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη έχουν από 57 βαθμούς. Η Ατλέτικο Μαδρίτης στα εκτός έδρας ματς κόντρα στις χαμηλότερες δυναμικής ομάδες είναι πιο επιθετική από το συνηθισμένο. Η Μαγιόρκα κάνει τη μια ήττα πίσω από την άλλη, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και δύσκολα θα σωθεί με την αγωνιστική εικόνα της. Τουλάχιστον δύο γκολ πέτυχε η Ατλέτικο Μαδρίτης στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα.

Ο Αρνό Ντανζούμα πανηγυρίζει γκολ της Βιγιαρεάλ στο Θεράμικα κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις
Ο Αρνό Ντανζούμα © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS


6. Βιγιαρεάλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο (La Liga): Άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση στο Θεράμικα. Πολύ δυνατό παιχνίδι μεταξύ ομάδων που κυνηγούν την εξάδα και τους χωρίζει ένας βαθμός (45 η Βιγιαρεάλ, 44 η Αθλέτικ Μπιλμπάο). Τα εντός έδρας ματς της Βιγιαρεάλ είναι μια άλλη ιστορία, που μπαίνει με μεγαλύτερο θράσος στο παιχνίδι και σκοράρει με μεγάλη συνέπεια. Είναι μάλιστα αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Η Μπιλμπάο ψάχνει τρόπο να αντιδράσει, δεν είναι καιρό καλά στα εκτός έδρας ματς και μετράει τέσσερις ήττες στη σειρά. Δεν παίζει όμως τόσο άσχημα και διαθέτει ποιοτικές επιλογές. Στον πρώτο γύρο η Μπιλμπάο επικράτησε 2-1.

Φάση από το ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης για τη Super League Interwetten
Φάση από το ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης INTIME


7. Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικός (Super League): Από τις αναμετρήσεις στην Ελλάδα που περιμένω να έχουν γκολ, πολύ πιθανό over 2,5. Ο Ιωνικός προέρχεται από 2-2 με τον Βόλο και δεν κινδυνεύει να μπει σε μπελάδες έτσι όπως είναι η κατάσταση στα playouts. Ο Αστέρας Τρίπολης σκέφτεται την επόμενη σεζόν ήδη, έχει κατεβάσει ταχύτητα. Περιμένω παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Τέσσερα over 2,5 μετράει στα 4/5 τελευταία ο Ιωνικός, τα 3 ήταν μάλιστα και over 3,5. Ο Αστέρας δεν κερδίζει εδώ και τρία ματς στην έδρα του, μια τάση που δεν μας έχει συνηθίσει. Θα ανοιχτεί, εξάλλου αυτό το στυλ λατρεύει.

Συνοπτικά οι επιλογές

  • 17:00 Άρσεναλ - Μπράιτον (Premier League)
  • 17:00 Σαουθάμπτον - Τσέλσι (Premier League)
  • 17:00 Γουότφορντ - Λιντς (Premier League)
  • 15:00 Κάδιθ - Μπέτις (La Liga)
  • 17:15 Μαγιόρκα - Ατλέτικο Μαδρίτης (La Liga)
  • 19:30 Βιγιαρεάλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο (La Liga)
  • 19:30 Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικός (Super League)

Καλή τύχη!

TAGS GOLDEN 21
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ