ΕΥΡΩΠΗ

Οι ελληνικές ομάδες μίλησαν στις καθυστερήσεις: Όλα τα επικά γκολ στο φινάλε

Ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τρίτη 15 Αυγούστου 2023
Ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τρίτη 15 Αυγούστου 2023 INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση επί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, οι οποίες είχαν την... τιμητική τους για τις ελληνικές ομάδες αυτή την εβδομάδα. Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης και Γαλανόπουλος πέτυχαν επίσης στα τελευταία λεπτά καθοριστικά γκολ.

Τέσσερις ελληνικές ομάδες πήραν την πρόκριση στα playoffs των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αυτή την εβδομάδα. Οι τρεις μάλιστα... μίλησαν στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων τους.

Η ΑΕΚ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, όμως χάρη στα γκολ του Αραούχο στο 90+2' και του Βίντα στο 90+11' πήρε την πρόκριση.

Μάλιστα και στον πρώτο αγώνα, ο Κώστας Γαλανόπουλος είχε σκοράρει στο 90' για να δώσει προβάδισμα 2-1 απέναντι στους Κροάτες.

Την Τετάρτη (16/8) ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε επί της Μαρσέιγ, με τον Φώτη Ιωαννίδη στο 90+9' να ευστοχεί με εκτέλεση πέναλτι και να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση.

Εν τέλει το τριφύλλι επικράτησε 5-3 στα πέναλτι για να πάρει την πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε επίσης την πρόκριση στις καθυστερήσεις, με τον Αλεξανδρόπουλο να σκοράρει στο 90+6' για το 1-1 με την Γκενκ και τους ερυθρόλευκους να παίρνουν το εισιτήριο για τα playoffs του Europa League.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ