Οι εκλεκτοί του Δερμιτζάκη

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή του για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Βέροια ο τεχνικός του Εργοτέλη παίρνοντας στην αποστολή και τον Βλαχοδήμο.
Την Βέροια θα υποδεχθεί την Τετάρτη ο Εργοτέλης για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος και με νίκη οι Κρητικοί θα πάρουν κεφάλι στον 7ο όμιλο του Κυπέλλου έναντι του προσεχή τους αντιπάλου. Η ομάδα της Κρήτης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μια προπόνηση την Τρίτη και εν συνεχεία ο Παύλος Δερμιτζάκης γνωστοποίησε την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου και του Βλαχοδήμου.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε μείνει εκτός δράσης για το ματς με τον Ατρόμητο αλλά ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και είναι στην διάθεση του νεαρού προπονητή.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
“Με προπόνηση, διάρκειας μίας ώρας και τριάντα λεπτών, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου (15:00) με την Βέροια στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδια τακτικής με μπάλα. Ατομικά γυμνάστηκε ο Άλαν, όπως και ο Μέγι, με τη διαφορά ότι ο δεύτερος ακολούθησε πρόγραμμα σε αυξημένο ρυθμό. Ο Φίντελεφ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.
Έπειτα από την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Παύλος Δερμτζάκης ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή, που αποτελείται από τους: Τσέρνι, Καβουσάκη, Γιοβάνοβιτς, Στράους, Κοζορώνη, Πίτσο, Μπρούνο, Βλαχοδήμο, Μπογκντάνοφ, Κούρεζ, Παντελάκη, Γιουσούφ, Ρέντζα, Μπουρσέλη, Σαϊνάτι, Λυκογιάννη, Λεονάρντο, Νόσκοβιτς και Μπαμ Μπαμ”.