Οι άσοι της Γιουνάιτεντ και της Σίτι τραγούδησαν Drake λίγο πριν τη σέντρα της Premier League

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν στην Premier League, παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι απόλαυσαν τη συναυλία του Drake στο Μάντσεστερ, με τους Χάλαντ, Μπρούνο και Εμπουεμό να ξεχωρίζουν στις VIP θέσεις.
Στο εσωτερικό της Co-op Live Arena στο Μάντσεστερ χτύπησε δυνατά η καρδιά της μουσικής, αλλά και του αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς αρκετοί αστέρες των δύο αιώνιων αντιπάλων της πόλης, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι, έδωσαν το παρών στη μεγάλη βραδιά του Drake στο πλαίσιο της περιοδείας Some Special Shows 4 U.
Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν της Premier League, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για μια τελευταία βραδινή έξοδο πριν μπουν σε πλήρη αγωνιστικούς ρυθμούς.
Από πλευράς Γιουνάιτεντ, ξεχώρισαν οι Μπρούνο Φερνάντες, Κόμπι Μέινου, Μανουέλ Ουγκάρτε, Τζόσουα Ζίρκζεε, Λενί Γιόρο, Άλταϊ Μπαϊντίρ, Άιντεν Χέιντεν και φυσικά το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα, Μπράιαν Εμπουεμό.
Από την πλευρά των πολιτών, ξεχώρισε η παρουσία του Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος παρακολούθησε τη συναυλία μαζί με τους Ρούμπεν Ντίας και Μανουέλ Ακάντζι.
Ο Νορβηγός στράικερ μάλιστα ανέβασε φωτογραφία στα social media μετά το live γράφοντας χαρακτηριστικά: “Κουρασμένος και έτοιμος για ύπνο μετά από 30 επιτυχίες!”.
Η νέα σεζόν της Premier League ξεκινά την Παρασκευή 15 Αυγούστου με το ματς Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ στο Άνφιλντ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι κάνει πρεμιέρα το Σάββατο κόντρα στη Γουλβς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ την Κυριακή στο ντέρμπι της αγωνιστικής.
Μπορεί οι προετοιμασίες να βρίσκονται σε φουλ ρυθμούς, αλλά μια βραδιά διασκέδασης πριν το σφύριγμα της σέντρας, φαίνεται πως ήταν απαραίτητη για να γεμίσουν μπαταρίες.