REX TIPS

Οι ασίστ του Έρικσεν, τα τρία ροτβάιλερ και ο Χάρι Κέιν

Οι ασίστ του  Έρικσεν, τα τρία ροτβάιλερ και ο Χάρι Κέιν

Ο Rex μελετάει για το Euro και δίνει τα tips του για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

Γειά είμαι ο Rex και όπως πιθανότατα έχετε ήδη μάθει, το τελευταίο διάστημα, μελετάω για το Euro. Με το αφεντικό μου, είμαστε αυτοκόλλητοι, όμως στις μεγάλες διοργανώσεις με ξεχνάει. Δεν θα επιτρέψω να γίνει ξανά αυτό. Να περάσω ένα μήνα μόνος, με την ξηρά τροφή στην γωνία και αυτός να κάθεται όλη μέρα στον καναπέ και να βλέπει τα παιχνίδια του Euro με τους φίλους του. Πρέπει να συμμετέχω κι εγώ, να του αποδείξω πως ακόμα και σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση, μπορούμε να την απολαύσουμε μαζί, μέσα από τη Stoiximan.

Οι μαγικές πάσες του Ερικσεν

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, καθόμουν στον καναπέ δίπλα στον Αλέξανδρο και παρακολουθήσαμε το φιλικό της Γερμανίας με την Δανία. Εκεί κατάλαβα πόσο πολύτιμος θα είμαι σε αυτό το τουρνουά. Το αφεντικό μου αποκοιμήθηκε όμως εγώ δεν έκλεισα μάτι. Ξέρω πως πρέπει σε αυτό το Euro να κάνω την διαφορά γι' αυτό και δεν έχασα ούτε φάση. Οι Δανοί λοιπόν έχουν την τύχη να διαθέτουν έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί από το πουθενά να περάσει μία πάσα, μισό γκολ. Ούτε μύτη δεν είχε ανοίξει μετά το τέρμα των Γερμανών, όμως ξαφνικά ο Έρικσεν με μία μεταβίβαση 20 μέτρων (όπως όταν μου πετάνε το μπαλάκι του τένις με σκοπό να το γυρίσω πίσω) έβγαλε τον Πόλσεν τετ α τετ και σε αντίθεση με εμένα και το μπαλάκι, ο φορ της Δανίας δεν του χάλασε το χατίρι και έκανε το 1-1.

Είναι δεδομένο πως οι Δανοί πηγαίνουν στο Euro με 'όπλο' την ικανότητα που έχει ο Έρικσεν στην δημιουργία. Όλο το παιχνίδι από τα πόδια του περνάει και είναι σε θέση να δώσει τη μαγική ασίστ. Το να δώσει ο Έρικσεν τις περισσότερες ασίστ για τη Δανία στο τουρνουά προσφέρεται σε απόδοση 1,85 στη Stoiximan.

Τα τρία ροτβάιλερ και η φουκαριάρα Ουγγαρία

Βλέποντας τον όμιλο της Ουγγαρίας θυμήθηκα μία ιστορία που συνέβη τον περασμένο χειμώνα. Στον πίσω δρόμο, υπάρχει μία όμορφη μονοκατοικία με αυλή, που την φυλάνε τρία ροτβάιλερ. Μερικά απογεύματα συνηθίζουμε να ανταλλάσουμε γαλλικά γαβ, γαβ. Σε μία βόλτα που είχα πάει με τον Αλέξανδρο στο πάρκο, εκεί που περπατούσα αμέριμνα σε απόσταση από τον φίλο μου, έπεσα πάνω τους. Για να καταλάβουν, πως δεν τους φοβάμαι σήκωσα το στέρνο μου, άρχισα το γρρρρρ με τα πλαϊνά δόντια έξω. Έλα όμως πως το αφεντικό τους, μιλούσε με μία κοπέλα και τους είχε λάσκα το λουρί. Με πλησίασαν επικίνδυνα και πάνω που φοβήθηκα πως θα μείνει μόνο η όμορφη μου ουρά, ένιωσα το χέρι του Αλέξανδρου να με πιάνει από το σβέρκο και να με κρύβει μέσα στο παλτό του. Πραγματικά ακόμα δεν έχω καταλάβει, πως δεν πήραν χαμπάρι πού κρύφτηκα και γλίτωσα.

Εμένα ο φίλος μου με έσωσε από τα τρία ροτβάιλερ, τους φουκαριάρηδες τους Ούγγρους δεν μπορώ να καταλάβω ποιος θα τους σώσει, από τα τρία θηρία που έχουν στον όμιλο τους. Με Γαλλία, Γερμανία και Πορτογαλία κληρώθηκαν, πώς θα γλιτώσουν; Και οι τρεις ομάδες, θα ξεκινήσουν στον έκτο όμιλο, γνωρίζοντας πως το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν, είναι να κερδίσουν τους Ούγγρους. Το να μην πάρουν λοιπόν ούτε μισό βαθμό οι Ούγγροι στον ΣΤ Όμιλο, δίνεται σε απόδοση 2,80 στη Stoiximan.

Χάρι Κέιν ξανά

Σοβαρό διάβασμα έχω κάνει και για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Μου αρέσει να βλέπω γκολ. Όλα οδηγούν στον Χάρι Κέιν, προσέξτε με καλά. Εύκολο όμιλο και όλα τα παιχνίδια στον όμιλο στο Γουέμπλεϊ έχουν οι Άγγλοι. Κάτι που σημαίνει πως έχουν πιθανότητες να βγάλουν, για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά , πρώτο σκόρερ τον Χάρι Κέιν.

Γαλλία, Πορτογαλία, Γερμανία είναι στον όμιλο φωτιά. Αυτόματα λοιπόν καταλαβαίνει κανείς, πως οι Ρονάλντο, Εμπαμπέ, Μπενζεμά, Γκριζμάν, Χάβερτζ, Βέρνερ, Μίλερ δύσκολα να βάλουν πολλά τέρματα. Τους βγάζουμε εκτός.

Μένουν λοιπόν, οι Λουκάκου, Κέιν, Λεβαντόφκσι. Οι Πολωνοί δύσκολα θα παίξουν όλα τα παιχνίδια και θα είναι τόσο παραγωγικοί, ώστε να βγάλουν πρώτο σκόρερ, οπότε έμειναν δύο. Εκεί είναι και θέμα έμπνευσης. Η μύτη του Rex είναι αλάνθαστη. Μυρίζομαι, λοιπόν, όπως και στο Μουντιάλ, πρώτο σκόρερ Χάρι Κέιν, σε απόδοση 8.00 στη Stoiximan.

Σας ψάρωσα ε; Όπως καταλάβατε έχω κάνει καλή προετοιμασία. Γνωρίζω κάθε λεπτομέρεια για την διοργάνωση που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή. Τακτικές συστήματα, ποιες ομάδες έχουν βατό δρόμο για να φθάσουν μέχρι τέλος στην διοργάνωση, ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά. Αυτό το ευρωπαϊκό δεν το χάνει κανείς.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ