ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Οφρυδόπουλος: Στη λίστα της ΤΣΣΚΑ 1948

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στον πάγκο της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη | 10 Απριλίου 2022
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στον πάγκο της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη | 10 Απριλίου 2022 INTIME

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι εκ των βασικών υποψηφίων για τη θέση του προπονητή στην ΤΣΣΚΑ 1948.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ύστερα από μία διετία στην ΑΕΚ Β', αποχώρησε και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 49χρονος τεχνικός παρουσίασε θετικό έργο στη δεύτερη ομάδα της Ένωσης, ενώ κάθισε στον πάγκο και της πρώτης σε μία δύσκολη περίοδο, όπου οι κιτρινόμαυροι έδιναν μάχη για να βγουν στην Ευρώπη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, βρίσκεται στη λίστα της ΤΣΣΚΑ 1948 για να αποτελέσει τον διάδοχο του Ατάνας Ριμπάνσκι, ο οποίος απολύθηκε ύστερα από την ήττα με 1-0 από την Κρούμοβγκαντ.

Η βουλγαρική ομάδα είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές, ενώ την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και την πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς.

Σε περίπτωση που προχωρήσουν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, αυτή θα είναι η πρώτη εμπειρία στο εξωτερικό για τον 49χρονο τεχνικό, ο οποίος στο παρελθόν έχει καθίσει στους πάγκους των Παναχαϊκής, Δόξα Δράμας και Λεβαδειακού. Άλλωστε αποτελεί έναν από τους πιο φερέλπιδες προπονητές της γενιάς του.

TAGS ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ