ΟΦΗ

ΟΦΗ: Το πρόγραμμα και τα φιλικά προετοιμασίας των Κρητικών

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στη Super League Interwetten
Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στη Super League Interwetten INTIME

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα προετοιμασίας του για τη σεζόν 2022/23, το οποίο περιλαμβάνει δύο εβδομάδες προετοιμασίας στην Ολλανδία με τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις και συμμετοχή στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διεξάγει ο Βόλος.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας για τη σεζόν 2022/23. Οι Κρητικοί θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στις 27 Ιουνίου με τη διεξαγωγή των εργομετρικών και των ιατρικών εξετάσεων.

Η προετοιμασία θα γίνει στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας, όπου η ομάδα του Γιώργου Σίμου θα παραμείνει για περίπου δύο εβδομάδες (15-30 Ιουλίου). Εκεί θα δώσει τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις με τις Ουτρέχτη, Χέρακλες, Φίτεσε και Γκόου Αχέντ Ινγκλς. Φυσικά θα δώσει και το "παρών" στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διεξάγει ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό στις 7-9 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: "Στις 27 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2022-23 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις ως τις 29 του μήνα.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει στις 15 Ιουλίου (16:30) με προορισμό το Dusseldorf κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Oosterbeek, το οποίο θα είναι η βάση της ομάδας μας ως τις 30 Ιουλίου, όταν και έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στο Ηράκλειο (άφιξη στις 15:30).

Στο διάστημα παραμονής στην Ολλανδία, ο ΟΦΗ θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας:

* 20/7/22 με την FC Utrecht (16:00 τοπική ώρα)

Τοποθεσία: Oosterbeek

* 23/7/22 με την Heracles (14:30 τοπική ώρα)

Τοποθεσία: DOS 37 Vriezenveen

* 26/7/22 με την Vitesse (19:00 τοπική ώρα)

Τοποθεσία: Football RKSV Driel

* 29/7/22 με την Go Ahead Eagles (19:00 τοπική ώρα)

Τοποθεσία: De Adelaarshorst, Vetkampstraat

Με την επιστροφή στην Ελλάδα, ο ΟΦΗ έχει προγραμματίσει τη συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει η ΠΑΕ Βόλος από 7-9/8 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ