ΟΦΗ

ΟΦΗ: Θλάση ο Ντουρμισάι, πρόβλημα και με Τσιλιανίδη

Ο Φιορίν Ντουρμισάι
Ο Φιορίν Ντουρμισάι EUROKINISSI

Ο Φιορίν Ντουρμισάι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρόβλημα και με Τσιλιανίδη.

Με προβλήματα ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΟΦΗ μετά από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, καθώς δύο ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στα πιτς τις επόμενες ημέρες.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι που απουσίαζε από την αναμέτρηση του Περιστερίου υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί πελματιαία απονευρωτίτιδα στο δεξί πόδι, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται τα επόμενα 24ωρα.

Από εκεί και πέρα, λοσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς κόντρα στον Ατρόμητο, έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους, ο Καμάου συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Βασίλης Σηφάκης συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος.

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ