ΟΦΗ

ΟΦΗ: Συμφώνησε με Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ντουρμισάι

Ο Φιορίν Ντουρμισάι με τη φανέλα της ΑΕΛ
Ο Φιορίν Ντουρμισάι με τη φανέλα της ΑΕΛ INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με την κρητική ομάδα.

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φιορίν Ντουρμισάι. Οι Κρητικοί ήρθαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 24χρονου διεθνή επιθετικού, ο οποίος αναμένεται άμεσα στο Ηράκλειο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών.

Την περσινή σεζόν, ο Ντουρμισάι αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΛ, μετρώντας πέντε γκολ σε 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ωστόσο, τη φετινή σεζόν δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τον οποίο και βρήκε στην κρητική ομάδα.

Ουσιαστικά, με αυτή την κίνηση, οι διοικούντες τον ΟΦΗ "κλείνουν" την επιθετική γραμμή, καθώς ο υψηλόσωμος φορ θα πλαισιώσει τους Μάικ φαν Ντούινεν και Λουκ Καστάνιος στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ανοιχτό είναι το ζήτημα της παραχώρησης του Αντριάν Σαρδινέρο, με ομάδα της Αυστραλίας να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

TAGS ΟΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ