ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ρήξη χιαστού ο Τσιλιανίδης

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κακά τα μαντάτα για τον ΟΦΗ, αφού ο απεικονιστικός έλεγχος στον Κοσμά Τσιλιανίδη έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού και μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για τα playoffs της Super League εξελίχθηκε με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης (27/5) με ενοχλήσεις στο γόνατο και η εξέλιξη του τραυματισμού είναι η χειρότερη.

Ο 25χρονος εξτρέμ των Κρητικών υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστείρήξη πρόσθιου χιαστού και μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Ο Τσιλιανίδης θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης από το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ και θα αρχίσει πρόγραμμα αποθεραπείας, με σκοπό να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους. Ο σοβαρός αυτός τραυματισμός τον κρατάει εκτός αγωνιστικού χώρου για τουλάχιστον έξι μήνες.

Οι Κρητικοί ευχήθηκαν γρήγορη επάνοδο στον ποδοσφαιριστή τους. "Σιδερένιος Κοσμά! Είμαστε όλοιδίπλα σου!Θα γυρίσεις πιο δυνατός"!

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες του ΟΦΗ τη φετινή σεζόν συνεισφέροντας στην είσοδο στα playoffs. Συμμετείχε σε 23 παιχνίδια στη Super League πετυχαίνοντας έξι γκολ και επτά ασίστ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ