ΟΦΗ: Προπονήθηκε ενόψει ΑΕΛ Novibet ο Γκονθάλεθ, μέρος της προπόνησης ο Φούντας

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ Novibet (24/11, 20:00), με τον Μπόρχα Γκονθάλεθ να τίθεται στη διάθεση του Κόντη. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Φούντας.
Ο ΟΦΗ την Κυριακή (24/11, 20:00) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ Νοvibet στη Λάρισα σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ο Μπόρχα Γκονθάλεθ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Κόντη. Την ίδια ώρα, ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο χέρι στο ματς με την ΑΕΚ, συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος.
Τέλος, επέστρεψαν και οι διεθνείς Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης και Κωστούλας.
Η ενημέρωση του ΟΦΗ:
“Με τον Borja Gonzalez να προπονείται κανονικά, συνεχίστηκε σήμερα (19/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (24/11) με την ΑΕΛ.
Η προπόνηση, σε μέρος της οποίας συμμετείχε ο Ταξιάρχης Φούντας, περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι, ενώ επέστρεψαν στη διάθεση του Χρήστου Κόντη οι διεθνείς, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης και Κωστούλας.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (20/11), στις 11:00″.