ΟΦΗ

ΟΦΗ: Πήρε επιπλέον 150 εισιτήρια για τη ρεβάνς απέναντι στον Λεβαδειακό

Οι οπαδοί του ΟΦΗ στην OPAP Arena για τον προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με την ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε πως έπειτα από νέα, έκτακτη, σύσκεψη μέτρων ασφαλείας πήρε επιπλέον 150 εισιτήρια (300 στο σύνολο) για τις ανάγκες των οπαδών της στη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό (11/2, 17:00) στο Λάμπρος Κατσώνης στη ρεβάνς του 1-1 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Οι Κρητικοί έλαβαν αρχικά 150 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών τους, αν και είχαν ζητήσει 1.350.

Έπειτα από νέα, έκτακτη σύσκεψη μέτρων ασφαλείας, ο Λεβαδειακός ενημέρωσε πως θα διαθέσει επιπλέον 150 εισιτήρια, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει στα 300.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

“Έπειτα από νέα, έκτακτη, σύσκεψη μέτρων ασφαλείας που έγινε το πρωί της Τρίτης 10/2, για τον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου Ελλάδας Betsson, μεταξύ Λεβαδειακού και ΟΦΗ (11/2) στο Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς “Λάμπρος Κατσώνης”, η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημέρωσε ότι θα διαθέσει για τις ανάγκες των μεμονωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, επιπλέον 150 εισιτήρια στη θύρα 4, άρα συνολικά 300 εισιτήρια.

Απόφαση της αστυνομίας είναι οι μεμονωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ που έχουν εισιτήριο να μεταβούν στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς από την οδό Λαμπράκη (Εθνικού Γυμναστηρίου)”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ