STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Με ανατροπή πήρε τρίποντο ανάσα

Ο Σαρδινέρο πανηγυρίζει γκολ του στο ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα για τα playouts της Super League Interwetten.
Ο Σαρδινέρο πανηγυρίζει γκολ του στο ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ πήρε σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στη Super League Interwetten επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Έπειτα από τις 7 Ιανουαρίου, ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα για τη δεύτερη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Κρητικοί έφτασαν τους 23 πόντους.

Από την άλλη, οι Ηπειρώτες που είναι άνετοι με 34 πόντους πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΣ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 45+2' με τον Παμλίδη, αλλά οι Κρητικοί με γκολ του Σαρδινέρο (52') και του Σολίς (61') πήρε το τρίποντο.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και βρήκε νωρίς το γκολ και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό. Ο Κάργας έκανε το λάθος, ο Σαρδινέρο έκλεψε την μπάλα, πάτησε στη μεγάλη περιοχή και με ωραίο πλασέ κρέμασε τον Λοντίγκιν γράφοντας το 1-1.

Οι Κρητικοί από εκεί και πέρα θέλησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και να βγουν περισσότερο μπροστά και να κυνηγήσουν ακόμη ένα γκολ. Το πέτυχαν μάλιστα πολύ γρήγορα.

Στο 60' οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Κάργα σε προσπάθειά του να διώξει την μπάλα. Η φάση ελέγχθηκε από τον διαιτητή στο VAR, για να πάρει την απόφασή του. Ο Σολίς ήταν εύστοχος, έστειλε από την άλλη γωνία τον Λοντίγκιν και έγραψε το 2-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στη συνέχεια κράτησε την κατοχή της μπάλας και πίεσε, με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια να έχει οπισθοχωρήσει. Οι Ηπειρώτες έχασαν σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 77', με τον Βάτερμαν να αποκρούει σουτ του Μιλιντσεάνου. Ωστόσο, το σκορ μέχρι και το τέλος δεν άλλαξε, με τους Κρητικούς να πανηγυρίζουν τη νίκη.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΠΑΜΛΙΔΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε μπροστά στο σκορ στο 45+2' της αναμέτρησης. Ο Πέερσμαν έψαξε τον Καρτάλη μέσα στην περιοχή, εκείνος τσίμπησε την μπάλα, ο Βάτερμαν σε πρώτη φάση έδιωξε με τα χέρια, ώστε στη συνέχεια ο Παμλίδης να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, οι Ηπειρώτες πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα. Η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ είχε τις καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Στο 7' ο Σαρδινέρο δεν κατάφερε να σκοράρει προ κενής εστίας με τον Πέερσμαν να τον προλαβαίνει τελευταία στιγμή. Στο 13' ο Πέερσμαν έκανε επικίνδυνο γύρισμα με το κεφάλι, με την μπάλα να περνάει πάνω από εστία του Βάτερμαν.

Στο 23ο λεπτό οι Κρητικοί απείλησαν εκ νέου με τον Στούρτζεον. Όσο κυλούσε ο χρόνος, το παιχνίδι ισορροπούσε με τον Ελευθεριάδη να χάνει ευκαιρία για τους Ηπειρώτες στο 39ο λεπτό.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ