STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ο Εραμούσπε τιμώρησε τους Κρητικούς στο 86' και έδωσε τον βαθμό στους Ηπειρώτες

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Εραμούσπε στο 86ο λεπτό να τιμωρεί τους Κρητικούς, απαντώντας στο γκολ του Μαρινάκη στα 35 δευτερόλεπτα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο Ηράκλειο. Οι Ηπειρώτες ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον ΟΦΗ για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την ομάδα του Στάικου να πολιορκεί τους Κρητικούς στο δεύτερο μέρος και να απαντάει στο τέρμα των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Νίκος Μαρινάκης έβαλε μπροστά τους Κρητικούς μόλις στα 35 δευτερόλεπτα του αγώνα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος και τελικά ο Εραμούσπε ισοφάρισε στο 86ο λεπτό του παιχνιδιού.

Ο ΟΦΗ έχει φτάσει στους 14 βαθμούς, μένοντας μακριά από τη νίκη για τέσσερις αγωνιστικές. Στους επτά πόντους βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον ΟΦΗ, ο οποίος πέτυχε γκολ από τα... αποδυτήρια. Ο Ριέρα από τα δεξιά έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Φελίπε σούταρε στα σώματα, ο Μαρινάκης ακολουθούσε και ολοκλήρωσε τη φάση για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στα 35 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ο Εραμούσπε τιμώρησε τους Κρητικούς στο 86' και έδωσε τον βαθμό στους Ηπειρώτες


Στο 7' οι Κρητικοί είχαν νέα τελική με άστοχη προβολή του Ντίκο, ο οποίος λίγο αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα των Κρητικών. Συγκεκριμένα, έκλεψε την μπάλα έφυγε απέναντι από τον Κλέιμαν, τον πέρασε, πλάσαρε, αλλά απέκρουσε πάνω στην γραμμή ο Εραμούσπε σωτήρια στο 15'.

Ένα λεπτό αργότερα ο ΟΦΗ βρέθηκε ξανά κοντά στο γκολ με κεφαλιά του Φελίπε που πέρασε άουτ. Στο 18' ο ΠΑΣ απάντησε και πλησίασε στην ισοφάριση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Εραμούσπε πήρε την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και τον Φελίπε να διώχνει σε κόρνερ.

Στην συνέχεια την κατοχή της μπάλας πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να διαχειριστεί το προβάδισμά του. Οι Ηπειρώτες είχαν ευκαιρία στο 40ο λεπτό, με τον Σόρια να πραγματοποιεί το διαγώνιο σουτ από τα δεξιά στην περιοχή και τον Μπάουμαν να αποκρούει με το πόδι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος ψάχνοντας τρόπο για να ισοφαρίσει. Στο 51' ο ο Μπαλάν έκανε το σουτ διαγώνια, απέκρουσε ο Μπάουμαν, στη συνέχεια ο Τζίμας πήρε το ριμπάουντ, αλλά αστόχησε. Επτά λεπτά αργότερα οι Ηπειρώτες είχαν νέα καλή στιγμή, με τον Παμλίδη να παίρνει την κεφαλιά, αλλά την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από την εστία του τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούσαν να πολιορκούν. Στο 65' ο Ροσέρο δοκίμασε τον Μπάουμαν από δύσκολη γωνία, με τον γκολκίπερ του ΟΦΗ να κάνει μεγάλη απόκρουση στο 67' στην κεφαλιά του Παμλίδη στα όρια της μικρής περιοχής. Ο ΠΑΣ συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να αναδεικνύεται σε ήρωα. Στο 78' έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή το κοντινό πλασέ του Τζίμα στο δεύτερο δοκάρι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τελικά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 86', με την πολιορκία του να αποδίδει καρπούς. Ο Σόρια έκανε το γέμισμα στην περιοχή και στο δεύτερο δοκάρι ο Εραμούσπε πήρε την κεφαλιά και σκόραρε για το 1-1, τιμωρώντας τους Κρητικούς για την αδράνεια τους, ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Ο ΟΦΗ επιχείρησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα να βρει μία αντίδραση, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι το 1-1 έμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα από τον Αριστείδη Βάτσιου.

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ο Εραμούσπε τιμώρησε τους Κρητικούς στο 86' και έδωσε τον βαθμό στους Ηπειρώτες
  • ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος (90' Γιαννούλης), Μαρινάκης (71' Λάρσον), Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Ριέρα, Ντίκο (61' Νέιρα), Φελίπε.
  • ΠΑΣ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο (46' Ροσέρο), Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν.
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ