STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Το "buzzer beater" του Φελίπε στο 96' δεν μέτρησε και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Λουίς Φελίπε στο 90+6', ωστόσο ο Βραζιλιάνος φορ υποδείχθηκε οφσάιντ μέσω VAR και έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ 0-0 στο "Γεντί Κουλέ".

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Το "buzzer beater" του Φελίπε στο 96' δεν μέτρησε και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό
SPORT24

Σε ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό στο μεγαλύτερο κομμάτι του, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για να πετύχουν το γκολ.

Αυτός που το βρήκε, ήταν ο ΟΦΗ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, χάρη στο υπέροχο τελείωμα του Λουίς Φελίπε στο 90+6', το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ μέσω VAR, καθώς ο Βραζιλιάνος φορ ήταν εκτεθειμένος όταν του έκανε το γέμισμα ο Μεγιάδο.

Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Παντελάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90+4'. Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες παραμένουν στην ίδια θέση με 20 βαθμούς.

Το ματς

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος είχε καλό ρυθμό, με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι απειλητικός και να έχει τη σημαντικότερη στιγμή στο ματς.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο ματς και στα πρώτα πέντε λεπτά είχε τρεις προσπάθειες για να απειλήσει, δίχως όμως να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

Στο 14' ο ΠΑΣ άγγιξε το γκολ, όμως ο Παμλίδης δεν μπόρεσε να εκτελέσει, όντας αφύλακτος μέσα στην περιοχή έπειτα από ωραία σέντρα του Σωτήρη Νίνη.

Επτά λεπτά μετά ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο 1-0. Οι παίκτες του Νταμπράουσκας εκτέλεσαν με ωραία κομπίνα ένα φάουλ έξω από την περιοχή και ο Μεγιάδο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Τσιντώτας μπλόκαρε την μπάλα. Η σημαντικότερη ευκαιρία του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος έγινε στο 31ο λεπτό. Ο Ντίκο βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε κοντά στο να πετύχει ένα γκολ στο 37'. Ο Παμλίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πασαλίδη και μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, αλλά ο ίδιος διόρθωσε το λάθος του και έκοψε την πάσα του Παμλίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν πιο αργός με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες στις δύο εστίες, δίχως όμως να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο γκολ, μιας και το τέρμα του Φελίπε ακυρώθηκε μέσω VAR.

Πρώτος απείλησε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο 50ο λεπτό. Ο Παμλίδης έκανε μια σέντρα-σουτ, αλλά ο Μορέιρα δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα προς την εστία. Η πρώτη τελική του ΟΦΗ ήταν στο 57' με το δυνατό σουτ του Μπάκιτς από το ύψος της περιοχής να περνάει ψηλά άουτ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να πετύχουν ένα γκολ στο 65ο λεπτό. Ο Λάρσον γέμισε ωραία από τα δεξιά και ο Ντίκο με κεφαλιά, όντας αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ, έστειλε την μπάλα άουτ.

Σταδιακά ο ΟΦΗ έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του και είχε κάποιες τελικές προσπάθειες. Η πιο σημαντική ήταν η προσπάθεια του Λάρσον στο 81', την οποία έσωσε ο Τσιντώτας με εκπληκτική ατμόσφαιρα. Ένα λεπτό μετά ο Μπάλαν έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, έπειτα από ωραία εναλλαγή των παικτών του ΠΑΣ, αλλά ο Μανδάς έπεσε στη γωνιά του και απομάκρυνε.

Ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ που πέτυχε στο 90+6' με τον Φελίπε, αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ μέσω VAR, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο ΠΑΣ έπαιξε στο φινάλε με δέκα παίκτες, καθώς ο Παντελάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση στο 90+4', προκαλώντας έξαλλες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Το "buzzer beater" του Φελίπε στο 96' δεν μέτρησε και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό
SPORT24

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (83' Φελίπε), Λάρσον, Θοράρινσον (83' Μπαλογιάννης), Μεγιάδο, Ντιουσέ (72' Περέα), Μπάκιτς (62' Μοσκέρα), Τοράλ, Ντίκο (72' Τσιλιανίδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα, Νίνης (90+6' Λιάσος), Παμλίδης (69' Παμλίδης), Μορέιρα (85' Σταματελόπουλος), Μπάλαν.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ