STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-0: Χαμογέλασε και ανάσανε έπειτα από 110 ημέρες με υπογραφή Φελίπε

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-0: Χαμογέλασε και ανάσανε έπειτα από 110 ημέρες με υπογραφή Φελίπε
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ χαμογέλασε ξανά, χάρη στο γκολ του Φελίπε με πέναλτι στο 28' επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Γεντί Κουλέ για την 19η αγωνιστική και επέστρεψε στις νίκες μετά τις 2 Οκτωβρίου.

Ο ΟΦΗ πήρε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του Παναιτωλικού για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League και έτσι επέστρεψαν στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από τις 2 Οκτωβρίου, δηλαδή έπειτα από 110 μέρες.

Oι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 28ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φελίπε. Στο δεύτερο μέρος, ο Παναιτωλικός προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός, αλλά οι Κρητικοί υπερασπίσθηκαν το προβάδισμά τους, με διαχείριση.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-0: Χαμογέλασε και ανάσανε έπειτα από 110 ημέρες με υπογραφή Φελίπε

Στην βαθμολογία, ο ΟΦΗ έφτασε τους 20 βαθμούς και είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας. Στους 14 πόντους στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη παρέμεινε ο Παναιτωλικός, ο οποίος ηττήθηκε για τρίτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Το ματς

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που είχε την κατοχή της μπάλας, με τον Παναιτωλικό να χτυπάει στην αντεπίθεση. Έτσι, οι Αγρινιώτες απείλησαν στο 4' με σουτ του Σενγκέλια, μετά από γύρισμα του Καρέλη, αλλά ο Μπάουμαν ήταν παρών. Οι Κρητικοί από την πλευρά τους κυκλοφορούσαν, όμως δεν μπορούσαν να πατήσουν εύκολα στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Στο 25' ο ΟΦΗ "ξεκλείδωσε" τους Αγρινιώτες κερδίζοντας πέναλτι. Ο Τοράλ σήκωσε την μπάλα για τον Τοράρινσον, ο οποίος στην περιοχή την τσίμπησε και γκρεμίστηκε από τον Ντουάρτε. Ο Φελίπε ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τον Καπίνο στην αντίθετη πλευρά και οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα. Ο ρυθμός στη συνέχεια παρέμενε χαμηλός, με τις ευκαιρίες να είναι λίγες και το 1-0 να παραμένει έως το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου 45λεπτου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρος ο ρυθμός ανέβηκε και για τις δύο ομάδες. Ο Παναιτωλικός επιχείρησε να γίνει επικίνδυνος με σουτ του Λιάβα εκτός περιοχής. Ωστόσο, στη συνέχεια δυσκολεύτηκαν και οι δύο να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ ήθελε να προστατέψει το προβάδισμά του, ενώ ο Παναιτωλικός δεν έβρισκε τρόπο να πατήσει με ευκολία στην περιοχή των Κρητικών. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή στο 82ο λεπτό, με το σουτ του Χουάνπι εκτός περιοχής, να φεύγει λίγο άουτ.

Μέχρι και στο τέλος της αναμέτρησης, ο Παναιτωλικός επιχείρησε να πιέσει τους Κρητικούς. Στο 90+1' ο Πέδρο αστόχησε με το κεφάλι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σωτηρίου "καθάρισε" ένα επικίνδυνο γύρισμα. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές του Πέπε Μελ πανηγύρισαν μία πολύ σημαντική νίκη.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-0: Χαμογέλασε και ανάσανε έπειτα από 110 ημέρες με υπογραφή Φελίπε


  • ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Μπρεσάν, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Αμπάντα (58' Αποστολάκης), Μπάκου (58' Μοσκέρα), Τοράλ, Φελίπε (83' Ντίκο)
  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Σίλβα, Ντουάρτε (75' Μπακάκης), Μάλης, Μαυρίας, Χουάνπι, Πέρεζ (85' Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (46' Φρ. Ντουάρτε), Λιάβας, Σενγκέλια (66' Μπουζούκης), Καρέλης (66' Πέδρο)
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ