STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 0-1: Έφυγε ξανά με τη νίκη από το Ηράκλειο

Ο Βέργος πανηγυρίζει το γκολ του στο ΟΦΗ - Παναιτωλικός
Ο Βέργος πανηγυρίζει το γκολ του στο ΟΦΗ - Παναιτωλικός INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες και επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 5η αγωνιστική των playouts χάρη στο γκολ του Βέργου στο 52'. Πήραν ξανά το διπλό οι Αγρινιώτες στο Ηράκλειο.

Όπως και στην κανονική διάρκεια, έτσι και στα playouts ο Παναιτωλικός έφυγε με το διπλό από την Κρήτη. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten, με τον Νίκο Βέργο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 52'.

Ως εκ τούτου ο ΟΦΗ παρέμεινε στην κορυφή των playouts με 41 πόντους και κινδυνεύει να χάσει τη θέση του από τον Αστέρα. Ο Παναιτωλικός ανέβηκε στους 36 πόντους πιάνοντας τον Ιωνικό παίρνοντας την πρώτη του νίκη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Ο Βέργος έβαλε μπροστά τον Παναιτωλικό, δεν βρήκε την ισοφάριση ο ΟΦΗ

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και προσπαθούσε με κάποια σουτ να απειλήσει. Στο 50' έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Βέργος βρέθηκε αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πήρε τροχιά παράλληλη με την εστία, ο Επασί πετάχτηκε και μπλόκαρε.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 52ο λεπτό. Ο Παναιτωλικός έτρεξε στην κόντρα με τον Βέργο. Ο στράικερ της ομάδας του Αγρινίου πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά, ενώ είχε μπροστά του τον Διαμαντή έκανε το πλασέ και νίκησε τον Επασί για το 1-0.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Στη συνέχεια οι Κρητικοί ανέβασαν στροφές στην προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν. Στο 76' ο Ουές τροφοδότησε τον Νέιρα. Ο Αργεντινός έκανε το σουτ με το δεξί μέσα από την περιοχή, όμως αστόχησε. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε κενούς χώρους και δύο λεπτά αργότερα, ο Βέργος δεν νίκησε τον Επασί από θέση τετ α τετ.

Στο 81' ο Παναιτωλικός πέτυχε γκολ, όμως δεν μέτρησε. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Φλόρες έκανε το σουτ στην κίνηση. Ο Επασί απέκρουσε και ο Κορνέλιους με tap-in έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η φάση εξετάστηκε στο VAR, το οποίο απεφάνθη πως ο Καναδός αμυντικός ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 90+4' ο ΟΦΗ έχασε τεράστια στιγμή για να ισοφαρίσει. Μετά από κεφαλιά πάσα του Βούρου προς τον Νέιρα, ο Αργεντινός από κοντά αστόχησε. Έτσι, το 0-1 έμεινε έως το φινάλε.

Καλύτερος ο ΟΦΗ στο α' μέρος

Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 3ο λεπτό είχε την πρώτη καλή στιγμή, όταν η κεφαλιά του Διαμαντή μέσα από τη μεγάλη περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Στο 10ο λεπτό ο Φελίπε έπιασε ένα σουτ, με τον Ανέστη να πέφτει και να μπλοκάρει σταθερά.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Στο 17' ο Πορτογάλος επιθετικός επιχείρησε ακόμη ένα σουτ. Ο κίπερ του Παναιτωλικού απέκρουσε, ο Τσιλιανίδης πήρε το ριμπάουντ και τροφοδότησε αμέσως τον Λάμπρου που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Ωστόσο, ήταν εμφανώς εκτεθειμένος και το γκολ δεν μέτρησε.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τον ΟΦΗ να έχει το πάνω χέρι. Στο 32' ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη του τελική, όταν προσπάθεια του Βέργου πέρασε άουτ. Μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους παρέμεινε το 0-0.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία των playouts

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ