FOOTBALL ANALYSIS

ΟΦΗ: Ο Μεγιάδο είναι η ψυχή του κέντρου και το απέδειξε και στο Περιστέρι

Ο Μεγιάδο πανηγυρίζει στο Ατρόμητος - ΟΦΗ
Ο Μεγιάδο πανηγυρίζει στο Ατρόμητος - ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο πραγματοποίησε μία κορυφαία εμφάνιση στη νίκη του ΟΦΗ επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι και απέδειξε ξανά γιατί είναι η ψυχή του κέντρου των Κρητικών.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο είναι από τους παλαιότερους στο ρόστερ του ΟΦΗ. Ο Αργεντινός μέσος αγωνίζεται στους Κρητικούς από το 2018 και όλα αυτά τα χρόνια είναι εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών, έχοντας 131 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τα ασπρόμαυρα.

Ο Μεγιάδο φημίζεται για το aggressiveness και δεν είναι άλλωστε λίγα τα παιχνίδια που χάνει λόγω καρτών (θα χάσει και το επόμενο με Ιωνικό). Η δουλειά που κάνει ανασταλτικά είναι πολύτιμη, ενώ είναι από τους πιο χρήσιμους στην κυκλοφορία της μπάλας.

Κόντρα στον Ατρόμητο έδειξε γι' ακόμη μία φορά την αξία του. Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-2 επί των Περιστεριωτών, παραμένει αήττητος στα playouts με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Έτσι έχει τον πρώτο λόγο για να κατακτήσει την κορυφή αυτού του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Μεγιάδο, λοιπόν, στο Περιστέρι πέτυχε ένα γκολ, αφού έκλεψε την μπάλα από τον Έρλινγκμαρκ και στη συνέχεια πλάσαρε τον Γιαννιώτη, ενώ είχε συμμετοχή και στο 3-2. Ο 30χρονος Αργεντινός είδε την κίνηση του Λάρσον από τα δεξιά, με τον Σουηδό να γυρίζει για τον Ντίκο, που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Έκανε τα πάντα κόντρα στον Ατρόμητο

Στο γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε τις μεταβιβάσεις, αλλά και τις κορυφαίες επιδόσεις του Μεγιάδο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Οι μεταβιβάσεις και οι επιδόσεις του Μιγκέλ Μεγιάδο στο Ατρόμητος - ΟΦΗ
Οι μεταβιβάσεις και οι επιδόσεις του Μιγκέλ Μεγιάδο στο Ατρόμητος - ΟΦΗ

Ο Μεγιάδο, εκτός από το γκολ του, ήταν ο κορυφαίος του αγώνα στις μεταβιβάσεις, καθώς είχε 66 πετυχημένες στις 71 συνολικά που επιχείρησε. Μάλιστα, είχε και 15/19 πάσες στην επίθεση. Στο γράφημα φαίνεται πως είχε και αρκετές πετυχημένες μακρινές μπαλιές. Μία από αυτές ήταν που οδήγησαν στο τρίτο γκολ.

Ο Αργεντινός μέσος είχε και τις περισσότερες ενέργειες στον αγωνιστικό χώρο, συγκεκριμένα 88. Η δουλειά του ανασταλτικά ήταν άξια χειροκροτήματος, αφού ήταν εκ των κορυφαίων στις ανακτήσεις κατοχής με 9, ενώ είχε πέντε πετυχημένα τάκλιν. Ρεκόρ για τους Κρητικούς φέτος.

Από τους κορυφαίους πασέρ του ΟΦΗ

Η εμφάνιση που έκανε ο Μεγιάδο στο Περιστέρι δεν είναι πρωτόγνωρη τη φετινή σεζόν. Ο Αργεντινός μέσος είναι εκ των κορυφαίων πασέρ των Κρητικών. Σύμφωνα με την Opta έχει 45.66 πετυχημένες μεταβιβάσεις ανά 90' και είναι δεύτερος στον ΟΦΗ, πίσω μονάχα από τον Βούρο (50.45).

Επιπλέον, είναι κορυφαίος στις πάσες πάνω από τη σέντρα έχοντας 26.99 πετυχημένες ανά 90'. Κανένας παίκτης των Κρητικών δεν έχει φτάσει μία τέτοια επίδοση. Ο Μεγιάδο ολοκληρώνει την πέμπτη του σεζόν στον ΟΦΗ και δείχνει ξανά πως είναι η ψυχή του κέντρου της ομάδας.

TAGS FOOTBALL ANALYSIS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ