ΟΦΗ

ΟΦΗ, μεταγραφές: Ο Πασαλίδης στην Σαλερνιτάνα

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης με τη φανέλα του ΟΦΗ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό | 30 Οκτωβρίου 2023
Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης με τη φανέλα του ΟΦΗ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό | 30 Οκτωβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης κάνει το βήμα στο εξωτερικό, καθώς ΟΦΗ και Σαλερνιτάνα τα βρήκαν σε όλα. Εξαιρετική μεταγραφή για όλες τις πλευρές.

Την πρώτη του προσπάθεια εκτός συνόρων θα κάνει ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός της Stoiximan Super League, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με την Σαλερνιτάνα με τον "Πασά" να περνάει τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώνει το deal.

Άξιο αναφοράς είναι πως το transfer της μετακίνησης του Πασαλίδη στην Serie A είναι στις 250.000 ευρώ, εξαιρετικό ποσό αν αναλογιστεί κανείς πως ο παίκτης έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι.

Η υπόθεση του έμπειρου στόπερ δουλεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα από τις αρχές Ιανουαρίου φτάνοντας σε ευτυχές τέλος στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Για την ιστορία, ο Πασαλίδης είναι η δεύτερη πώληση ποδοσφαιριστή που κάνει ο ΟΦΗ στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας, μετά από αυτή του Χρήστου Μάνδα.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλιδης αφήνει την Ελλάδα έχοντας φορέσει τη φανέλα των Αιγινιακού, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ με 28, 98 και 59 συμμετοχές αντίστοιχα.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ