ΟΦΗ: Με ναυλωμένο πλοίο απευθείας στον Βόλο οι οπαδοί των Κρητικών, ενέργειες Πουρσανίδη για την τιμή

Οπαδοί του ΟΦΗ θα μεταβούν απευθείας στον Βόλο από το Ηράκλειο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson απέναντι στον ΠΑΟΚ. Με ενέργειες της ΠΑΕ και του Ηλία Πουρσανίδη διατηρήθηκε η τιμή.
Ο ΟΦΗ εντείνει τις προετοιμασίες του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 25 Απριλίου. Προετοιμασίες υπάρχουν και από την πλευρά του κόσμου των Κρητικών, οι οποίοι θα μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με κάθε τρόπο.
Ένας από αυτούς θα είναι ακτοπλοϊκώς. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει ναυλωμένο πλοίο, το οποίο θα κάνει απευθείας δρομολόγιο από το Ηράκλειο στον Βόλο, με την άφιξη να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (25/4) στις 17:00.
Αρχικά, υπήρχε το πλάνο για δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς – Βόλος, ωστόσο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου πραγματοποιήθηκε η αλλαγή με την απευθείας άφιξη στην θεσσαλική πόλη.
Δεδομένου πως τα καύσιμα έχουν αυξηθεί εξαιτίας του πολέμου στη Μέση Ανατολή, η ΠΑΕ ΟΦΗ και συγκεκριμένα ο Ηλίας Πουρσανίδης προχώρησαν σ’ ενέργειες. Συγκεκριμένα, υπήρξε επικοινωνία με επιχειρηματίες της πόλης, οι οποίοι αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά την εκδρομή.
Κάπως έτσι, το ταξίδι κοστολογείται στα 180 ευρώ ανά επιβάτη, δηλαδή μόλις 10 ευρώ πιο ακριβά σε σχέση με το αρχικό πλάνο. Το πλοίο αυτό θα χωρέσει 2.000 οπαδούς του ΟΦΗ, ενώ ήδη οι Κρητικοί βρίσκονται σε διαδικασία να γεμίσουν και τρίτη πτήση τσάρτερ.