ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με Φελίπε η αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα

Ο Φελίπε κατά την παρουσίασή του από τον ΟΦΗ
Ο Φελίπε κατά την παρουσίασή του από τον ΟΦΗ ΙΝΤΙΜΕ

Ο Λουίς Φελίπε στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (6/3, 19:00, COSMOTE SPORT 7HD, LIVE SPORT24). Μέσα και οι Νέιρα, Μεγιάδο.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten (6/3, 19:00, COSMOTE SPORT 7HD, LIVE SPORT24). Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν την αποστολή τους για το κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη για τα playoffs.

Οι Νέιρα και Μεγιάδο επέστρεψαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις και μπήκαν στην αποστολή. Παράλληλα, στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, είναι και ο Λουίς Φελίπε.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τοράλ, με τον Ουές να συνεχίζει θεραπεία και τους Κώστα Γιαννούλη και Δημήτρη Σωτηρίου να μην προπονούνται λόγω ίωσης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Επασί, Βάτερμαν, Μανδάς, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Μπουζούκης, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης, Φελίπε

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ