ΟΦΗ

ΟΦΗ: Κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για πώληση του Επασί

Ο Ντεβί Επασί με τη φανέλα του ΟΦΗ σε ματς της Super League κόντρα στην ΑΕΚ | 20 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ντεβί Επασί με τη φανέλα του ΟΦΗ σε ματς της Super League κόντρα στην ΑΕΚ | 20 Δεκεμβρίου 2021 INTIME

Ένα βήμα από το να κλειδώσει τη συμφωνία για την πώληση του Ντεβί Επασί είναι ο ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να δέχονται δελεαστική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που καλύπτει σχεδόν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Καμερουνέζου κίπερ.

Μετά από πέντε χρόνια παραμονής στην Ελλάδα, διάστημα που φόρεσε τη φανέλα τριών διαφορετικών ομάδων (Λεβαδειακός, Λαμία, ΟΦΗ), ο Ντεβί Επασί είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για να πετάξει σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Το τελευταίο διάστημα ο 29χρονος κίπερ είχε βρεθεί στο στόχαστρο ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, η οποία μετά από τρεις προτάσεις που έκανε στη διοίκηση του ΟΦΗ χωρίς να βρει ανταπόκριση, φαίνεται πως τα κατάφερε με την τέταρτη προσπάθεια.

Αυτό έγινε καταθέτοντας μία πρόταση όπου εξαγοράζει σχεδόν το σύνολο της ρήτρας που είχε μπει στο συμβόλαιό του, με την ομάδα της Κρήτης να μένει ικανοποιημένη από τα χρήματα που της προσφέρονται και να είναι πλέον πολύ κοντά στο να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Επασί με τον ΟΦΗ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 202 και όλα δείχνουν πως εφόσον ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θα κινηθεί άμεσα για να καλύψει το κενο του Καμερουνέζου ούσα ήδη σε διαπραγματεύσεις με τερματοφύλακα.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ