ΟΦΗ

ΟΦΗ: Καμία συμφωνία του Γρίβα με την Καλαμάτα

Ο Φρίξος Γρίβας στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Βόλο
Ο Φρίξος Γρίβας στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Βόλο INTIME SPORTS

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, ο Φρίξος Γρίβας δεν έχει δώσει ακόμα τα χέρια με την Καλαμάτα, η οποία και τον έχει ζητήσει δανεικό από τον ΟΦΗ έως το τέλος της σεζόν.

Ο Φρίξος Γρίβας αποτελεί μία επένδυση για τον ΟΦΗ, ο οποίος τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2020 από τον Πανιώνιο. Οι Κρητικοί πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του 21χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος την περσινή σεζόν κατάφερε να ξεχωρίσει, έχοντας συνολικά 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και playouts.

Ωστόσο, την εφετινή σεζόν, εξαιτίας και των πολλών επιλογών στην επίθεση, δεν έχει μπορέσει να πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Νίκο Νιόπλια. Αποτέλεσμα να αναζητά, σε συνεννόηση πάντα με τους διοικούντες τον ΟΦΗ, μία ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό της σεζόν και να επιστρέψει δριμύτερος το καλοκαίρι.

Μάλιστα, η Καλαμάτα είναι η ομάδα που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ της "Μαύρης Θύελλας", που αγωνίζεται στη Super League 2, και του ποδοσφαιριστή, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν φήμες για deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως ο παίκτης είναι αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Καλαμάτα. Απλά θέλει να βάλει κάτω τα δεδομένα και να αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο και κατ' επέκταση για τον ΟΦΗ.

TAGS ΟΦΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ