STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Ιωνικός 2-1: Ο Λάμπρου λύτρωσε από την άσπρη βούλα τους Κρητικούς στο 90'

Ο Λάζαρος Λάμπρου πανηγυρίζει την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κόντρα στον Ιωνικό
Ο Λάζαρος Λάμπρου πανηγυρίζει την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κόντρα στον Ιωνικό INTIME

Ο ΟΦΗ νίκησε τον Ιωνικό με 2-1 στο Γεντί Κουλέ, πέτυχε την τρίτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήταν οι Φελίπε Γκαγιέγκος (43') και Λάζαρος Λάμπρου (90') με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ ισοφάρισε προσωρινά ο Άοσμαν στο 48ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Ιωνικό στο Γεντί Κουλέ για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον ΟΦΗ να επικρατεί με 2-1, χάρη στα γκολ του Γκαγιέκος στο 43' και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λάμπρου στο 90', ενώ για την ομάδα της Νίκαιας ισοφάρισε ο Άοσμαν στο 48'.

Ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος και δικαιώθηκε στο 43ο λεπτό. Οι παίκτες του Ιωνικού δεν κατάφεραν να απομακρύνουν καλά μια επίθεση των Κρητικών αυτή στρώθηκε στον Γκαγέγκος, εκείνος έκανε το δυνατό σουτ σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Χουτεσιώτη.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ένα υπέροχο πλασέ του Άοσμαν στο 48ο λεπτό, ο οποίος άφησε άγαλμα τον Επασί με το εντυπωσιακό πλασέ που εξαπέλυσε, μέσα από την περιοχή.

Τη λύτρωση για την ομάδα του ΟΦΗ έφερε ο Λάζαρος Λάμπρου από την άσπρη βούλα. Ο Τσιγκρίνσκι κλώτσησε τον Γιάννου μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Περράκης είδε τη φάση στο μόνιτορ και υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Με αυτό το τρίποντο οι Κρητικοί ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της Super League Interwetten.

Ανώτερος ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ ο Ιωνικός περιμένε πίσω από την μπάλα, προσπαθώντας να απειλήσει με αντεπιθέσεις σε ταχύτατη μετάβαση στην αντίπαλη περιοχής.

Στο πέμπτο λεπτό ο Φαν Ντάινεν βρέθηκε αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας του Βόλου, έπειτα από γλυκιά σέντρα του Τοράλ, έκανε το γυριστό σουτ με τον Χουτεσιώτη να τον σταματάει με τα πόδια.

Δέκα λεπτά μετά απείλησε για πρώτη φορά ο Ιωνικός. Ο Τουράμ κέρδισε μια κόντρα και ο Λενίς έτρεξε αφύλαχτος στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, ωστόσο ο Επασί βγήκε ταχύτατα και απομάκρυνε σε πλάγιο στο 15'.

Ο Μπαλογιάννης είδε την μπάλα να του στρώνεται στο ημικύκλιο της περιοχής στο 22ο λεπτό, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Τρία λεπτά μετά ο ιδιαίτερα δραστήριος Λενίς έκανε το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει λίγο άουτ.

Ο Ιωνικός ήταν ιδιαίτερα απειλητικός σε δύο περιπτώσεις. Στο 33ο λεπτό στέρησε το γκολ ο Επασί στέρησε το γκολ σε δύο περιπτώσεις στον Άοσμαν και τον Κιάκο. Πέντε λεπτά μετά, ο Βούρος έπιασε αφύλαχτος μια κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Ιωνικού, ωστόσο η κεφαλιά που κέρδισε πέρασε άουτ. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς ήταν από πλευράς Ιωνικού. Ο φορ της ομάδας της Νίκαιας μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, ωστόσο Ο Επασί απομάκρυνε σε κόρνερ.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο παιχνίδι ήταν πιο αργός ο ρυθμός του παιχνιδιού με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες καλές φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Ο Ιωνικός ήταν πιο καλός στο δεύτερο μέρος και είχε στην κατοχή του την μπάλα. Μάλιστα είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Μύγα, ο οποίος έπειτα από υπέροχη ατομική ενέργεια έκανε το 2-1.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Οι τελικές του Κιάκου και του Βαλεριάνου στο 63' και στο 64' κατέληξαν ψηλά, χωρίς να απειλήσουν την εστία του Επασί, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Μεγιάδο στο 72ο λεπτό.

Μετά το γκολ του Λάμπρου ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε ο ρυθμός και ο Ιωνικός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια τελική παρά τις ευκαιρίες παρά τα επτά λεπτά καθυστερήσεων.

Τα στατιστικά

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ