ΟΦΗ

ΟΦΗ: Η πρώτη αποστολή του Δέλλα για το εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό

Ο Τραϊανός Δέλλας σε προπόνηση του ΟΦΗ | 13 Φεβρουαρίου 2024
Ο Τραϊανός Δέλλας σε προπόνηση του ΟΦΗ | 13 Φεβρουαρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας (19/02, 17:30, COSMOTE SPORT 1 HD) με τον Πανσερραϊκό, με τον Τραϊανό Δέλλα να γνωστοποιεί κατόπιν την αποστολή ενόψει της πρεμιέρας του στον πάγκο των Κρητικών.

Ο Τραϊανός Δέλλας πήρε τη σκυτάλη από τον Πέπε Μελ στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και μετά από τις πρώτες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, μετράει πλέον αντίστροφα για το ντεμπούτο του στον πάγκο, απέναντι στον Πανσερραϊκό το απόγευμα της Δευτέρας (19/02, 17:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το πρωί της Κυριακής (18/02) διεξήχθη προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και κατόπιν ανακοινώθηκε η αποστολή, πρώτη στην εποχή του "Τράι", από την οποία έμειναν εκτός ο τιμωρημένος Μεγιάδο, ο τραυματίας Μπρεσάν, αλλά και οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Αδαμάκης, Θεοδοσουλάκης και Σημαντηράκης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Λάρσον, Λουκάο, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Θοράρινσον Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ