ΟΦΗ

ΟΦΗ: Η φανέλα των Κρητικών στο γήπεδο της Σλάβια Πράγας

Η φανέλα του ΟΦΗ στην Fortuna Arena της Σλάβια Πράγας
Η φανέλα του ΟΦΗ στην Fortuna Arena της Σλάβια Πράγας SPORT24

Η φανέλα του ΟΦΗ βρίσκεται στο εσωτερικό του γηπέδου της Σλάβια Πράγας, Φορτούνα Αρίνα. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο παρελθόν για το Κύπελλο UEFA.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει (04/08, 20:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) τη Σλάβια Πράγας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Η ομάδα από την Τσεχία έχει ελληνικό... παρελθόν. Παλαιότερα έχει αντιμετωπίσει ξανά τους πράσινους, όπως επίσης τον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ.

Μάλιστα, η φανέλα των Κρητικών κοσμεί χώρο στο εσωτερικό της Φορτούνα Αρίνα. Δίπλα από τον χώρο των συνεντεύξεων Τύπου υπάρχει η φανέλα του ΟΦΗ από τη σεζόν 2000-2001. Τότε, οι Τσέχοι είχαν αποκλείσει τους Ηρακλειώτες στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου UEFA με συνολικό σκορ 6-3.

Η φανέλα του ΟΦΗ στην Fortuna Arena της Σλάβια Πράγας
Η φανέλα του ΟΦΗ στην Fortuna Arena της Σλάβια Πράγας SPORT24


Μάλιστα, η Σλάβια Πράγας είχε αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και κάποια χρόνια νωρίτερα. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 1993-1994, με τον ΟΦΗ βέβαια να είναι εκείνος που πήρε την πρόκριση από τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA.

Στον ίδιο χώρο υπάρχουν φανέλες και από άλλα ευρωπαϊκά παιχνίδια στης Σλάβια Πράγας, όπως επίσης και πλήθος φωτογραφιών.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ