ΟΦΗ

ΟΦΗ: Έτοιμοι οι Τσιλιανίδης και Καμάου με τον Ατρόμητο

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης
Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης EUROKINISSI SPORTS

Δύο επιπλέον λύσεις θα έχει ο ΟΦΗ στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Super League Interwetten με τον Ατρόμητο (16/2, 18:00) στο Περιστέρι. Οι Τσιλιανίδης και Καμάου ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και θα αγωνιστούν.

Δύο επιπλέον λύσεις θα έχει ο ΟΦΗ στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Super League Interwetten με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Τετάρτη (16/2, 18:00). Οι Τσιλιανίδης και Καμάου ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και επιστρέφουν στην αποστολή, μετά την απουσία τους από το παιχνίδι με το Βόλο.

Κανονικά προπονήθηκε και υπολογίζεται και ο Κοροβέσης, σε αντίθεση με τον τραυματία Καστάνιος και τους τιμωρημένους Μεγιάδο και Νέιρα. Οι δύο τελευταίοι, πάντως, θα ταξιδέψουν με τη υπόλοιπη αποστολή, αφού ο ΟΦΗ θα παραμείνει στην Αθήνα και για το παιχνίδι με τον Ιωνικό το Σάββατο (19/2).

Για το ματς με τον Ατρόμητο ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στη διάθεσή του τους: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκη, Πασαλίδη, Σελίμοβιτς, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη, Μπαλογιάννη, Κοροβέση, Μπουζούκη, Γκαγέγκος, Τοράλ, Στάικο, Ντε Γκούζμαν, Λάμπρου, Φαν Ντούινεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδη και Φελίπε.

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ