ΟΦΗ: Ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Θεοδοσουλάκης

Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε ο Θεοδοσουλάκης στον δικέφαλο από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά.
Ο ΟΦΗ άφησε πίσω του το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στρέφεται στο εντός έδρας με τον Πανσερραϊκό που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς οι δύο ομάδες είναι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Super League.
Ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η κατάσταση θα επανεκτιμάται. Οι Αποστολάκης, Νέιρα και Ζανελάτο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
“Την πρώτη τους προπόνηση μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έκαναν το πρωί της Δευτέρας (8/12) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.
Ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού από το ματς με τον Ολυμπιακό, έκανε θεραπεία, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιάννης Αποστολάκης, Juan Neira και Franco Zanelatto. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (9/12), στις 11:00“, αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ.