ΟΦΗ

ΟΦΗ: Έκλεισε το deal για την απόκτηση του Επασί

Ο Ντεβί Επασί με τη φανέλα της Λαμίας σε αγώνα της Super League κόντρα στον Άρη | 4 Ιανουαρίου 2021
Ο Ντεβί Επασί με τη φανέλα της Λαμίας σε αγώνα της Super League κόντρα στον Άρη | 4 Ιανουαρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του ΟΦΗ κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τον Ντεβί Επασί, με τον πρώην κίπερ της Λαμίας να αναμένεται την Παρασκευή στην Ολλανδία για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κρητικούς.

Μετά από τις μεταγραφές του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη από τον Αστέρα και του Μάικ Βαν Ντούινεν που είχε μείνει ελεύθερος από την Τσβόλε, ο ΟΦΗ βρίσκεται μία ανάσα από το να προχωρήσει σε μία ακόμα προσθήκη μέσα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο λόγος για τον Ντεβί Επασί, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως η διοίκηση των Κρητικών ήρθε σε συμφωνία με τον εν ενεργεία διεθνή Καμερουνέζο τερματοφύλακα, ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο ΟΦΗ, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σημειώνεται πως ο Επασί προέρχεται από μία γεμάτη και αρκετά καλή σεζόν πέρυσι με τη φανέλα της Λαμίας, μετρώντας συνολικά 27 συμμετοχές στην Super League Interwetten με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Την ίδια ώρα, ευχάριστα είναι τα νέα από το μέτωπο του Καμάου, καθώς βρέθηκε λύση με τη βίζα του, με τον παίκτη να φτάνει στην Ολλανδία μέχρι το Σάββατο (17/7) για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ