ΟΦΗ

ΟΦΗ: Έκλεισε ο δανεισμός του Φερέιρα στην Κηφισιά για ένα χρόνο

Ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα σε προπόνηση του ΟΦΗ το 2020
Ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα σε προπόνηση του ΟΦΗ το 2020 INTIME SPORTS

Στην Κηφισιά που αγωνίζεται στη Super League 2 θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, με τον ΟΦΗ να τον παραχωρεί δανεικό για ένα χρόνο.

Ο ΟΦΗ βρισκόταν σε συζητήσεις με την Κηφισιά για τον δανεισμό του Φελίπε Σόουζα Φερέιρα. Οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία και ο 23χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του για την επόμενη σεζόν στην ομάδα των Βορείων Προαστίων, η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά έχοντας βλέψεις στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Φερέιρα αγωνίζεται στους Κρητικούς απ' τον Φεβρουάριο του 2019 όταν αποκτήθηκε ως δανεικός απ' την Κουρικό Ουνίδο, ενώ στη συνέχεια ο ΟΦΗ εκταμίευσε ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ για να τον κάνει δικό του απ' τους Χιλιανούς.

Ο νεαρός εξτρέμ, ο οποίος την πρώτη του σεζόν στην Κρήτη, άφησε θετικές εντυπώσεις τραυματίστηκε σοβαρά τον Φεβρουάριο του 2020 και από τότε δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό. Έτσι, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός, προκειμένου να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

Η Κηφισιά, απ' την πλευρά της, έχει προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφές, όπως είναι αυτή του Παναγιώτη Αρτυμάτα και του Θανάση Καραγκούνη.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΗΦΙΣΙΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ