ΟΦΗ

ΟΦΗ: “Έφυγαν” 5.000 εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο πρώτο 24ωρο διάθεσής τους

Οι οπαδοί του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ
Οι οπαδοί του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ Eurokinissi Sports

Ο κόσμος του ΟΦΗ δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson αφού στο πρώτο 24ωρο διάθεσής τους, για τους κατόχους καρτών διαρκείας, έκαναν “φτερά” περισσότερα από 5.000.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (17/5), και οι φίλοι των Κρητικών έχουν δείξει ιδιαίτερη ζέση για τα εισιτήρια του σπουδαίου αγώνα.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο 24ωρο διάθεσής τους, και, με δεδομένο το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουν δικαίωμα να αγοράσουν εισιτήριο μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, έχουν ήδη πωληθεί περισσότερα από 5.000 “μαγικά χαρτάκια”.

Έτσι, η αίσθηση των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι πως οι φίλαθλοι της ομάδας θα εξαντλήσουν τα εισιτήρια που αναλογούν στην Κρητική ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι την Παρασκευή (01/05) στις 13:00 θα έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και από τις 14:00 θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και όσοι έχουν αγοράσει έστω και μία φορά απλό εισιτήριο σε εντός έδρας ματς του ΟΦΗ την τελευταία διετία, καθώς και όσοι ταξίδεψαν στην Τρίπολη για τον ημιτελικό με τον Αστέρα AKTOR.

Από την ΠΑΕ ΟΦΗ κάνουν σαφές πως επειδή η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι μεγάλη, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φροντίσουν να αγοράσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το εισιτήριό τους και μαζί να συμπληρώνουν και τα πέντε εισιτήρια που δικαιούνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ