ΟΦΗ

ΟΦΗ: Δημιούργησε την επίσημη κοινότητά του στο Viber

Το λογότυπο της νέας κοινότητας του ΟΦΗ στο Viber
Το λογότυπο της νέας κοινότητας του ΟΦΗ στο Viber PHOTO CREDITS: OFI CRETE

Ο ΟΦΗ δημιούργησε την επίσημη κοινότητά του στο Viber, παρέχοντας τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να μαθαίνουν και από εκεί τα νέα των Κρητικών και να βλέπουν τις δημοσιεύσεις της ΠΑΕ στα social.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ προχώρησε στη δημιουργία κοινότητας στο Viber, καλώντας τους φίλους της ομάδας να συμμετέχουν, προκειμένου να έχουν μεγαλύτερη επαφή και αλληλεπίδραση με την αγαπημένη τους ομάδα.

Αυτή η κίνηση είναι ένα ακόμα δείγμα ότι η ομάδα του Ηρακλείου εξελίσσεται και πηγαίνει βήματα μπροστά. Μέσα στην κοινότητα, οι φίλοι του ΟΦΗ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ένα trailer από το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η ομάδα, με αφορμή τη συμπλήρωση 34 ετών από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: "Η επίσημη κοινότητα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο Viber είναι εδώ!

Γίνε μέλος για να έχεις συνεχή ενημέρωση, σε πραγματικό χρόνο, για όλες τις εξελίξεις και τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας, να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς και να αποκτήσεις πρόσβαση σε πλούσιο και αποκλειστικό οπτικοακουστικό υλικό από προπονήσεις, αγώνες, συνεντεύξεις αλλά και όλες τις δραστηριότητες του ΟΦΗ.

Επιπλέον, θα έχεις τη δυνατότητα να δεις τις πρώτες εικόνες από μια μοναδική βραδιά που αναμένεται σε λίγες ημέρες, αφιερωμένη σε μια από τις πιο ένδοξες στιγμές στην ιστορία της ομάδας.

Πάτησε εδώ για να συνδεθείς".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ