STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Άρης 1-1: Η ισοπαλία δεν άρεσε σε κανέναν

Φάση από την αναμέτρηση ΟΦΗ - Άρης | 16 Δεκεμβρίου 2021
Φάση από την αναμέτρηση ΟΦΗ - Άρης | 16 Δεκεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο ΟΦΗ αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Άρη με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Κρήτης και τις δύο ομάδες να χάνουν την ευκαιρία να μπουν στην πρώτη πεντάδα. Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι, ισοφάρισαν στο 89' οι φιλοξενούμενοι.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη για την 14η αγωνιστική με το τελικό αποτέλεσμα να μην αρέσει σε καμία από τις δύο ομάδες που έχασαν την ευκαιρία να μπουν στην πρώτη πεντάδα της Super League.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες με τον ΟΦΗ να είναι καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο όταν σκόραρε με τον Πασαλίδη και τον Άρη να μένει όρθιος στο 89' με την ισοφάριση του Μπρούνο Γκάμα με πέναλτι.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες καλές στιγμές στην αναμέτρηση και αυτοί που χαμογέλασαν λίγο περισσότερο ήταν οι φιλοξενούμενοι καθώς βρήκαν δίχτυα λίγο πριν το φινάλε και ενώ ο ΟΦΗ ήταν αγκαλιά με τη νίκη.

Βρήκε το γκολ ο ΟΦΗ

Ουσιαστικά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κοιτάξουν περισσότερο τα μετόπισθεν και να μην αφήσουν ο ένας τον άλλο να κάνει το παιχνίδι του. Οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν καλύτερα στο πρώτο μέρος καθώς βρήκαν και ένα γρήγορο γκολ στο 15' με τον Πασαλίδη να σκοράρει από κοντά με κεφαλιά σε μια περίεργη φάση.

Σε εκτέλεση φάουλ από τον Λάμπρου ο Βούρος πήρε την πρώτη κεφαλιά με τον Πασαλίδη να παίρνει τη δεύτερη σε μια φάση που ο Εντιαγέ χτύπησε κεφάλι με κεφάλι με το σκόρερ με αποτέλεσμα να πρέπει λίγη ώρα αργότερα να αποχωρήσει από το ματς.

Ο Άρης φάνηκε επηρεασμένος απ' αυτή την αλλαγή των πλάνων του και δεν μπόρεσε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους να απειλήσει ξανά την εστία του ΟΦΗ. Αντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμη καλή στιγμή με τον Γκαγιέγκος για να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Κουέστα όμως να σώζει την ομάδα του στο 40'.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Καλύτερος ο Άρης, ισοφάρισε στο τέλος

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε αλλαγή με τον Λούμορ αντί του Γκάνεα και ο Άρης έγινε καλύτερος. Βέβαια την πρώτη καλή στιγμή την είχε ο ΟΦΗ με εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου με τον Κουέστα να σώζει.

Από εκεί και πέρα ο Άρης πήρε τη μπάλα περισσότερο στα πόδια του και προσπάθησε να βρει φάσεις χωρίς όμως να κάνει κάτι το ιδιαίτερο πλην των εκτελέσεων κάποιων στημένων από τους Ιτούρμπε και Μπρούνο Γκάμα.

Όσο περνούσε η ώρα ο Άρης προσπαθούσε να πιέσει και άλλο, ο Μάντζιος έκανε ότι μπορούσε από τον πάγκο και ο Νιόπλας από την πλευρά του προσπαθούσε να κρατήσει το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Ιτούρμπε μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, ο Μπαλογιάννης τον ανέτρεψε, με τον Παπαπέτρου να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Μπρούνο Γκάμα ανέλαβε την εκτέλεση του και ευστόχησε καθώς έστειλε τη μπάλα στο κέντρο με τον Επασί παρά την προσπάθεια του να μην μπορεί να απομακρύνει τη μπάλα.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Τα στατιστικά

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ