STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Άρης 0-3: Διπλό για να γουστ-ΑΡΗΣ

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν το γκολ του Μπερτόγλιο επί του ΟΦΗ
Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν το γκολ του Μπερτόγλιο επί του ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ επικρατώντας με 3-0, έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. (VIDEOS)

Ένα σπουδαίο διπλό πανηγύρισε ο Άρης στο Ηράκλειο επικρατώντας 3-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη στη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία των κίτρινων επί των κρητικών εκτός έδρας. Μια νίκη που έφερε τον Άρη ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με παιχνίδι περισσότερο.

Οι κίτρινοι ήταν εντυπωσιακοί, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και με πρωταγωνιστή τον Μπερτόγλιο που πέτυχε δύο γκολ πήραν μια ακόμη εκτός έδρας νίκη. Από την άλλη ο ΟΦΗ έδειξε επηρεασμένος από τις απουσίες που είχε και μόνο ο Νέιρα προσπαθούσε.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΑΡΗΣ

Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση. Πίεσε από τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα κυρίως από τα δεξιά με τον Σίλβα που έκανε ότι ήθελε τον Λυμπεράκη και έφτιαχνε τη μια καλή στιγμή μετά την άλλη απειλώντας μέσα από την περιοχή.

Από την άλλη ο ΟΦΗ προσπαθούσε να γίνει απειλητικός προς την εστία του Μπουσέρ μόνο με εμπνεύσεις του Νέιρα και τελικές από τον μέσο των Κρητικών.

Το 1-0 για τον Άρη ήρθε από ενέργεια από τα δεξιά με τον Μάνο να σουτάρει τον Σωτηρίου να διώχνει και τον Μπερτόγλιο από κοντά να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Λίγα λεπτά αργότερα οι "κίτρινοι" βρήκαν και άλλο γκολ όταν σε κόρνερ από τα αριστερά ο Μπελανουάν πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Μπερτόγλιο έβαλε την προβολή και έδωσε αέρα δύο γκολ στην ομάδα του.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Άρης τελείωσε τον αγώνα με εννιά τελικές, τις τέσσερις στην εστία ενώ ο Άρης αν και είχε περισσότερες τελικές και συγκεκριμένα 13 μόλις μια πήγε στην εστία του Μπουσέρ.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Ο ΟΦΗ που είχε να αντιμετωπίσει οκτώ απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών δεν μπορούσε να κάνει πολλά στο δεύτερο μέρος και με το εις βάρος του 2-0 όσο και αν προσπάθησε. Δεν μπορούσε ουσιαστικά να μπει στην εστία του Άρη για να απειλήσει.

Από την άλλη οι κίτρινοι με αιχμή του δόρατος τον Μάνο προσπάθησαν και για ένα τρίτο γκολ. Αρχικά ο Έλληνας επιθετικός κόπηκε από τον Διαμάντη σε μια φάση για γκολ αλλά εν συνεχεία κέρδισε πέναλτι από τον Βαφέα.

Ο Μπρούνο Γκάμα που είναι ο εκτελεστής των πέναλτι ήταν στον πάγκο και ο Ματίγια ανέλαβε να εκτελέσει και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ενώ παράλληλα έστειλε και ένα μήνυμα πανηγυρίζοντας με φανέλα του Σιαμπάνη ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ