ΟΦΗ

ΟΦΗ - Άντερλεχτ 1-1: Ισόπαλος με τους Βέλγους σ' ένα δυνατό φιλικό στο Γεντί Κουλέ

Στιγμή από την αναμέτρηση του ΟΦΗ απέναντι στην Άντερλεχτ
Στιγμή από την αναμέτρηση του ΟΦΗ απέναντι στην Άντερλεχτ INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Άντερλεχτ σ' ένα φιλικό παιχνίδι-γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Γεντί Κουλέ. Ο Μπαλογιάννης άνοιξε το σκορ στο 8', για να ισοφαρίσει ο Ραμάν στο 49'.

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε την Άντερλεχτ στο Γεντί Κουλέ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της βελγικής ομάδας στο Ηράκλειο και το Βαρδινογιάννειο Κέντρο. Οι Κρητικοί ήρθαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα παιχνίδι που έδειξαν καλά στοιχεία παρά την δυναμικότητα του αντιπάλου.

Το κλίμα ήταν γιορτινό με τους Ηρακλειώτες να υποδέχονται την Άντερλεχτ με κρητικούς χορούς πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, με τον νέο προπονητή των Βέλγων, Μπράιαν Ρίμερ, να παρακολουθεί το παιχνίδι από τις κερκίδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους Κρητικούς, που προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό. Ο Λάρσον έκανε το σουτ από τα δεξιά της περιοχής, με τον κίπερ της Άντερλεχτ να αποκρούει και τον Μπαλογιάννη στη συνέχεια να σκοράρει.

Η Άντερλεχτ απάντησε νωρίς στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 49'. Ο Ράμαν έκανε το γυριστό σουτ εντός περιοχής και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Στίβενς για το 1-1.

Στο 75ο λεπτό ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να περάσει ξανά μπροστά στο σκορ. Ο Μαρινάκης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των Βέλγων, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Το 1-1 παρέμεινε έτσι έως το φινάλε.

ΟΦΗ: Μανδάς (46' Στίβενς), Βούρος (46' Διαμαντής), Γιοχού (72' Αποστολάκης), Πασαλίδης, Λάρσον (65' Καμάου), Μεγιάδο (46' Στάικος), Μπαλογιάννης, Ντιουσέ (80' Φαλατάχ), Μαρινάκης, Ντίκο (65' Μπουζούκης), Τζου (77' Μπιφουμά).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Φερμπρούγκεν, Ανγκούλο, Άρνσταντ, Ασιμέρου, Μπουτέρα, Ντελκρουά, Μουρίγιο, Ραμάν, Ραφαέλοβ, Σασίκι, Τρέμπελ.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ