ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ανεβάζει στροφές ο Γκονθάλεθ ενόψει Βόλου

ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

Ο Μπόρχα Γκονθάλεθ συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος για την αναμέτρηση του ΟΦΗ απέναντι στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο ΟΦΗ κοντράρεται με τον Βόλο (5/4, 17:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την πρώτη αγωνιστική των playoffs 5-8 της Stoiximan Super League. Ο Μπόρχα Γκονθάλεθ ανεβάζει στροφές για το παιχνίδι, καθώς συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

“Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (3/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα μας συνέχισε την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ (5/4,17:00).

Το πρόγραμμα, σε μέρος του οποίου συμμετείχε ο Borja Gonzalez, περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα. O Juan Neira συνέχισε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (4/3), στις 12:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ