ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Λάμπρου απ' τον ΠΑΟΚ

Ο Λάζαρος Λάμπρου κατά την παρουσίασή του απ' τον ΟΦΗ
Ο Λάζαρος Λάμπρου κατά την παρουσίασή του απ' τον ΟΦΗ OFI CRETE FC

Επίσημο έγινε το deal ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν τον μονοετή δανεισμό του Λάζαρου Λάμπρου.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την 8η καλοκαιρινή του προσθήκη, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν τον μονοετή δανεισμό του Λάζαρου Λάμπρου απ' τον ΠΑΟΚ. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές περιλαμβάνει μάλιστα και οψιόν αγοράς.

Ο Λάμπρου έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2023, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Παναθηναϊκό, Ηρακλή, Πανιώνιο, Φορτούνα Σιτάρντ και Τβέντε.

Με τη φανέλα του Δικεφάλου έχει γράψει συνολικά 27 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας τρία γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή Λάζαρου Λάμπρου από τον ΠΑΟΚ, με τον 24χρονο (19/12/97) ακραίο επιθετικό να αποτελεί την 8η καλοκαιρινή προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας!

Γεννημένος στην Κατερίνη, γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και τη σεζόν 2015-16 φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε δύο αγώνες κυπέλλου.

Το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν τον βρήκε στον Ηρακλή, με συνολικά 13 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ τον Ιανουάριο του 2017 ο ΠΑΟΚ απέκτησε τα δικαιώματά του και τον παραχώρησε δανεικό στον Πανιώνιο. Στη Νέα Σμύρνη έμεινε ως το καλοκαίρι του 2018, αγωνιζόμενος σε 45 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου σκοράροντας οκτώ γκολ.

Η σεζόν 2018-19 ήταν μια από τις πιο αποδοτικές της καριέρας του, αφού ως ποδοσφαιριστής της Fortuna Sittard, στην οποία παραχωρήθηκε δανεικός, έπαιξε 27 ματς και πέτυχε οκτώ γκολ στην Eredivisie.

Η αγωνιστική σεζόν 2019-20 τον βρήκε ξανά στην Τούμπα και ως παίκτης του ΠΑΟΚ μέτρησε 15 συμμετοχές και τρία γκολ, ενώ πέρυσι έπαιξε για έξι μήνες στην ολλανδική Twente ως δανεικός (οκτώ συμμετοχές) και στη συνέχεια επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη όπου ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 12 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Λάζαρε, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ