ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκαγιέγκος

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκαγιέγκος

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 30χρονο Χιλιανό αμυντικό μέσο Λουίς Φελίπε Γκαγιέγκος Σίλβα ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια.

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και με τη βούλα ο Λουίς Φελίπε Γκαγιέγκος Σίλβα αφού ο σύλλογος του Ηρακλείου ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Πρόκειται για 30χρονο Χιλιανό ποδοσφαιριστή ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Atletico de San Luis, με την οποία αγωνίστηκε σε 22 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γκαγιέγκος τόνισε: "Έχω γεμίσει ωραία και θετικά συναισθήματα. Ο κόσμος με υποδέχτηκε πολύ ζεστά. Μπορεί να μην είμαι εδώ πολύ καιρό, αλλά καταλαβαίνω πως οι άνθρωποι είναι θερμοί, έχουν θετική διάθεση. Το γήπεδό μας είναι πολύ ωραίο, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Αποφάσισα να έρθω στον ΟΦΗ γιατί μου άρεσε το ενδιαφέρον που επέδειξε εξ αρχής για την απόκτησή μου. Σημαντικό ρόλο έπαιξε φυσικά και το γεγονός ότι θα έπαιζα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Γι' αυτό, λοιπόν, αποφάσισα να έρθω εδώ".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον Γκαγιέγκος

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Luis Felipe Gallegos Silva, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας δύο ετών.

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος, γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου 1991 στην πόλη Copiapo της Χιλής, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Universidad U19, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία είχε συνολικά 52 εμφανίσεις και οκτώ γκολ.

Το καλοκαίρι του 2012 αποκτήθηκε από την Union Berlin με τη μορφή δανεισμού. Στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα του Βερολίνου, μέτρησε 10 συμμετοχές και τρία γκολ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Recreativo Huelva, τα χρώματα της οποίας φόρεσε σε 23 αγώνες.

Το καλοκαίρι του 2014 εντάχθηκε στο δυναμικό της Necaxa, ως δανεικός από την Universidad. Με την ομάδα από το Μεξικό σημείωσε συνολικά 188 συμμετοχές, σκοράροντας 17 φορές.

Τον Ιανουάριο του 2020 αποκτήθηκε από την Atletico de San Luis, με την οποία αγωνίστηκε σε 22 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Ο Felipe Gallegos έχει χριστεί διεθνής με την U20 της Χιλής.

Καλώς ήρθες στον ΟΦΗ, Felipe!"

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ