ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Φαν Ντούινεν

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Μάικ Φαν Ντούινεν
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Μάικ Φαν Ντούινεν PHOTO CREDITS: ΠΑΕ ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε μια ακόμα μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Ολλανδού επιθετικού, Μάικ Φαν Ντούινεν, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού, Μάικ Φαν Ντούινεν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Κρητικούς.

Ο 29χρονος Ολλανδός επιθετικός αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Τσβόλε, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Την περσινή σεζόν σε 23 συμμετοχές στην Eredivisie σημείωσε τρία γκολ. Ο ΟΦΗ είναι η δεύτερη ομάδα της καριέρας του εκτός Ολλανδίας, καθώς έχει αγωνιστεί και στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, για έξι μήνες

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον 29χρονο επιθετικό, Μάικ Φαν Ντούινεν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας τριών ετών, ως το καλοκαίρι του 2024.

Γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου 1991 στην πόλη Den Haag της Ολλανδίας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην OLIVEO Pijnacker Youth, ενώ στην συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ADO Den Haag.

Τον Ιούλιο του 2011 προβιβάσθηκε στην α’ ομάδα, με την οποία είχε 123 συμμετοχές, 30 γκολ και 11 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε στην Γερμανία για λογαριασμό της Fortuna Düsseldorf, με την φανέλα της οποίας έπαιξε σε 14 αγώνες, σημειώνοντας 1 γκολ.

Επέστρεψε στην Ολλανδία τον Φεβρουάριο του 2016 με εξάμηνο δανεισμό στην Roda JC. Στο διάστημα παραμονής του είχε 14 συμμετοχές και 2 γκολ.

Τον Αύγουστο του 2016 αποκτήθηκε από την SBV Excelsior, της οποίας τα χρώματα φόρεσε σε 53 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 12 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2018 εντάχθηκε στο δυναμικό της PEC Zwolle, μετρώντας συνολικά 73 συμμετοχές, 14 γκολ και 5 ασίστ.

Mike, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ