STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦ Ιεράπετρας - Παναθηναϊκός Β 2-0: Έχασε ματς και Κρυπαράκο

Φάση από την αναμέτρηση της Ιεράπετρας - Παναθηναϊκός Β' | 2 Απριλίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση της Ιεράπετρας - Παναθηναϊκός Β' | 2 Απριλίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-0 στην Κρήτη από τον ΟΦ Ιεράπετρας και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ενώ η ήττα συνοδεύτηκε από τον τραυματισμό του Κρυπαράκου που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 16'.

Ο Παναθηναϊκός Β έχασε 2-0 από τον ΟΦ Ιεράπετρας, στο Βουζουνεράκειο στάδιο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2 σε ένα ματς όπου οι πράσινοι εκτός από την ήττα είδαν και τον Κρυπαράκο να αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 16' της αναμέτρησης.

Το τριφύλλι απείλησε στο 5' με τον Αθανασακόπουλο να εκτελεί απευθείας το φάουλ και τον Μανουσάκη να αποκρούει εντυπωσιακά τη μπάλα. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 12' με γκολ του Μεσιδόρο, όταν από εκτέλεση φάουλ από αριστερά, κατέβασε την μπάλα και σημείωσε το 1-0 με σουτ από την μικρή περιοχή.

Εν συνεχεία οι πράσινοι "πληγώθηκαν" καθώς υπήρξε ο τραυματισμός και η αναγκαστική αλλαγή του Κρυπαράκου, από ένα ακόμα δυνατό μαρκάρισμα.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια στο 65' όταν ο Θεοχάρης έκανε την κάθετη πάσα στον Τσιριγώτη, αυτός βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Μανουσάκη, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Βαγιαννίδης αποχώρησε κι αυτός τραυματίας στο 74’, με τον Χαβιέρ Βάθκεθ να χρησιμοποιεί και τον Ματσαδέ παίζοντας με δύο επιθετικούς για να βρει την ισοφάριση.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ όταν στο 80' ο Βουό έγινε κάτοχος της μπάλας, πέρασε και τον Ξενόπουλο, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ενώ το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μια ακόμη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους όταν στο 89' ο Μεσιδόρο έφυγε στην αντεπίθεση και σούταρε στο δεξί δοκάρι του Ξενόπουλου.

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Μανουσάκης, Ντι Λορέντζο, Βιβάνκο, Ντέτλερ, Κατάλντι (66′ Νεκούλ), Μπενίτεζ, Καλλιτσουνάκης (85′ Ψάνης), Λεμονής, Μούλερ, Μεσσιδόρο, Βουό.

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης (74′ Τουρκοχωρίτης), Σιδεράς, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου (74′ Ματσαδές), Κρυπαράκος (16′ λ.τ Τσιριγώτης), Σαρδέλης, Καρβούνης (61′ Αλμπάνης), Μαραθωνίτης (61′ Ηλιάδης), Μαρτίνης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ