ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Το 30λεπτο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του

Ο Βλαχοδήμος πανηγυρίζει τη νίκη της Μπενφίκα
Ο Βλαχοδήμος πανηγυρίζει τη νίκη της Μπενφίκα PHOTO CREDITS: © 2021 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Το Ausherzspiel έδωσε στη δημοσιότητα ένα 30λεπτο ντοκιμαντέρ, το οποίο αποκαλύπτει πτυχές της ζωής και της καριέρας του τερματοφύλακα της Μπενφίκα, Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι ο φύλακας άγγελος της Μπενφίκα τα τελευταία χρόνια. Ο γερμανικός λογαριασμός στο Youtube "Ausherzspiel" ταξίδεψε στη Λισαβόνα και παρουσίασε τη ζωή και την καριέρα του Έλληνα τερματοφύλακα, μέσω ενός 30λεπτου ντοκιμαντέρ.

Ο Βλαχοδήμος παρουσίασε την οικογένειά του, τις συνήθειες του πριν από τις προπονήσεις, τη ζωή στην Πορτογαλία και την καριέρα του στην Μπενφίκα. Περιέγραψε τι κάνει τους αετούς τόσο ιδιαίτερη ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας επαγγελματίας προπονητής.

Αποκάλυψε επιπλέον πως πλένει μόνος του τα γάντια του πριν από κάθε αγώνα, υπογράμμισε τη σημασία της οικογένειας στη ζωή του, ενώ για την Ελλάδα ανέφερε: "Κοιτάζοντας την καριέρα μου, ξέρω ότι έκανα τα κατάλληλα βήματα. Μου πήρε λίγο περισσότερο με παρακάμψεις στην Ελλάδα, αλλά πλέον έχω εδραιωθεί στην Μπενφίκα".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ