ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Οδηγούνται σε διαζύγιο ΠΑΟΚ και Βιτόλο

Οδηγούνται σε διαζύγιο ΠΑΟΚ και Βιτόλο
INTIME SPORTS

Ο Βίκτορ Βιτόλο δεν δέχεται την μείωση αποδοχών που του πρότεινε ο "Δικέφαλος" κι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση τη λύση του συμβολαίου του.

Ενα βήμα πριν το διαζύγιο βρίσκονται ο ΠΑΟΚ και ο Βιτόλο . Το πρωί της Παρασκευής (8/7) ο Παντελής Κωνσταντινίδης ενημέρωσε τον παίκτη στο Αρνεμ πως η διοίκηση θέλει να του μειώσει τις ετήσεις απολαβές του κατά 50%.

Ο λόγος που ο "Δικέφαλος" έφτασε σε αυτή την απόφαση έχει να κάνει με την οικονομική κρίση που περνάει το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ύψος του συμβολαίου του παίκτη που μαζί με την εφορία φτάνει τις 720.000 ευρώ.

Μετά την πρώτη έκπληξη ο Βιτόλο απάντησε στον Κωνσταντινίδη ότι δεν δέχεται την πρόταση και ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει το θέμα με την διοίκηση του ΠΑΟΚ, εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει την λύση του συμβολαίου του.

Το τελευταίο φαντάζει ως η πιθανότερη κατάληξη της κουβέντας την οποία αναμένεται να έχουν οι δύο πλευρές, καθώς ούτε η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει σκοπό να παρεκλίνει από τον αρχικό της οικονομικό σχεδιασμό, αλλά και ούτε ο παίκτης να κάνει σκόντο στις αμοιβές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην περίπτωση διαζυγίου θα ζητήσει από τον Ισπανό μέσο να υπογράψει ρήτρα ότι δεν μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα .

Τα "πράσινα" σενάρια

Μπορεί ακόμη να μην έχει επισημοποιηθεί το διαζύγιο των δύο πλευρών, όμως ήδη τα εγχώρια σενάρια ξεκίνησαν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Prasinanea.gr, ο Ισπανός μέσος αρέσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού .

Στο τριφύλλι άλλωστε, μετά την αποχώρηση των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μαρσέλο Μάτος, βρίσκονται σε αναζήτηση ενός αμυντικού μέσου και η περίπτωση του άσου του ΠΑΟΚ δεν περνά απαρατήρητη. Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ