ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο Ζορζέ Ζεσούς είναι κοντά στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε

Ο Ζόρζε Ζεσούς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπενφίκα  με την Ντιναμό Κιέβου
Ο Ζόρζε Ζεσούς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπενφίκα με την Ντιναμό Κιέβου © 2021 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ζορζέ Ζεσούς θα είναι ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε από την επόμενη σεζόν. Η πρόκριση του Champions League επηρεάζει τις διαπραγματεύσεις.

Μετά το Δεκέμβριο και την απομάκρυνση του Βίτορ Περέιρα, η Φενέρμπαχτσε πορεύεται με τον Ισμαΐλ Καρτάλ στον πάγκο της έως το τέλος της σεζόν. Όπως προκύπτει από τα πορτογαλικά ΜΜΕ, την τουρκική ομάδα από τη νέα σεζόν θα αναλάβει ο Ζορζέ Ζεσούς.

Ο Ζορζέ Ζεσούς παραμένει χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2021, όταν και αποτέλεσε παρελθόν από την Μπενφίκα. Σύμφωνα με την πορτογαλική τηλεόραση CMTV ο 67χρονος θα είναι ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε. Δημοσιογράφοι που τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο της Πορτογαλίας τον ρώτησαν για την τουρκική ομάδα, με τον ίδιο να απαντάει: "Ίσως πάω".

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Πέδρο Σεπουβέλδα, έγραψε στο Twitter πως η Φενέρμπαχτσε συνομίλησε με τον Ζεσούς στη Λισαβόνα. Εκεί αποφασίστηκε πως η τελική απόφαση θα ληφθεί μόλις η Φενέρ εξασφαλίσει την παρουσία της στο Champions League.

Τη δεδομένη στιγμή, η Φενέρμπαχτσε είναι στη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο +5 από την τρίτη θέση, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ