ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Ζλάταν ξανά στην εθνική Σουηδίας: "Ο θεός επέστρεψε"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Σουηδίας
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Σουηδίας © 2016 CLAUDE PARIS/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας για τους αγώνες του Μαρτίου στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, επιστρέφοντας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ύστερα από πέντε χρόνια.

Η μεγάλη επιστροφή της εθνική Σουηδίας. Ο προπονητής της αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, Γιάνε Άντερσον ανακοίνωσε την αποστολή για τους αγώνες του Μαρτίου, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών".

Ο σούπερ σταρ της Μίλαν επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ύστερα από πέντε χρόνια, καθώς η τελευταία συμμετοχή του ήταν τον Ιούνιο του 2016, κόντρα στο Βέλγιο, για το Euro 2016. Έκτοτε, υπήρξαν προσπάθειες προκειμένου να ξανακληθεί και τελικά αυτό συνέβη, έστω κι αν ο "Ίμπρα" βαδίζει προς τα 40.

Μάλιστα, λίγο μετά την ανακοίνωση των κλήσεων, ο Ζλάταν, με ανάρτηση στο twitter, σχολίασε την επιστροφή του, γράφοντας χαρακτηριστικά πως "ο θεός επέστρεψε".

Το tweet του Ιμπραχίμοβιτς για την επιστροφή στην εθνική Σουηδίας
Το tweet του Ιμπραχίμοβιτς για την επιστροφή στην εθνική Σουηδίας TWITTER

Με την εθνική Σουηδίας, ο 39χρονος επιθετικός μετράει 62 γκολ σε 116 συμμετοχές. Εκτός από τον Ιμπραχίμοβιτς, στην αποστολή βρίσκεται κι ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ. Θυμίζουμε πως οι αγώνες της Ελλάδας με τη Σουηδία αργούν, καθώς θα διεξαχθούν στις 8 Σεπτεμβρίου και στις 12 Οκτωβρίου.

Photo Credits: © 2016 Claude Paris/Associated Press

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ